Airen Mylene wil humor Chantal, allure van Jinek

Airen Mylene zou graag de humor van Chantal Janzen en de allure van Eva Jinek willen. Dat zegt de presentatrice van Shownieuws in de Weekend. Op de vraag met welke presentatrice ze ooit vergeleken hoopt te worden, antwoordt Airen: “Ik zou het top vinden als ze zouden zeggen dat ik dezelfde droge humor heb als Chantal Janzen. Daarbij zou ik de allure van Eva Jinek willen hebben. Zij heeft alles onder controle aan tafel en doet dat met een zeker gemak.”

De SBS 6-ster vindt Eva echt een toptalent. “Ze heeft een zeer sterke uitstraling en schakelt heerlijk tussen speels en streng gedrag. Ik hoop net zo veelzijdig te zijn.”

En als ze kijkt naar de mannen? “Als je het hebt over een goede presentator, dan is dat Matthijs van Nieuwkerk. Hij heeft zo’n brede algemene kennis en kan heel snel schakelen. Als kijker blijf je er helemaal bij en dat vind ik zeer knap.”

Als men mij dus met één van deze drie namen vergelijkt, al is het maar een beetje, dan vind ik dat echt heel tof.”

Airen is een van de vaste presentatrices van Shownieuws. Ze wisselt haar kruk af met Dyantha Brooks en Celine Huijsmans.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen