‘André begon zich te storen aan opdringerige Bridget’

Bridget Maasland begon André Hazes jr. op zijn zenuwen te werken, toen vorige maand zijn roze bril afviel tijdens de Vrienden van Amstel LIVE-concerten. Dat zegt een insider vandaag op pagina Privé van De Telegraaf. De breuk tussen André en Bridget is momenteel groot nieuws in Nederland, omdat het tweetal op Gordoniaanse wijze van de daken schreeuwde hoe gelukkig ze wel niet met elkaar waren, terwijl men hun geluk massaal misgunde. Ze missen immers allebei de gunfactor.

De showmedia zitten bovenop de reden van de breuk en de Privé weet nu meer, dankzij een welingelichte insider. Die vertelt dat André’s roze bril vorige maand afviel.

De ingewijde: “Dat was het moment waarop André zich eraan begon te storen dat zijn nieuwe vriendin zich zo opdrong. Het waren de dagen van De Vrienden van Amstel LIVE.

Voor artiesten is die concertserie een walhalla. “Ze zijn daar met elkaar, het is vertrouwd en hij is one of the guys. Dat is een avond, en soms tot wat later, lol maken met elkaar, lachen en drinken en: ’tot morgen, pikkie!’ Op zulke avonden moet je André lekker z’n gang laten gaan, dat heeft hij nodig.”

Daar eiste Bridget echter ook een hoofdrol op, aldus de insider. “Bridget vond dat zelf veel te leuk, manifesteerde zich daar ook nogal en liep tot afgrijzen van een hoop mensen ook nog eens het podium op met een blad bier. Dat moet je niet dóen! Dat is zijn werk, zijn avond en zijn band.”

Zij hebben daar de tijd van hun leven, waar ze het straks als ze zestig zijn nóg over hebben. Die band is een hechte vriendengroep. En wat moet jij daar dan tussen? Monique voelde dat veel beter aan.

Het lijkt erop dat André en Monique weer een lijmpoging ondernemen.

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (maandag)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (maandag)
Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao (maandag)
Angela: ‘Hopelijk was de seks met Bridget het waard’ (maandag)
Mediahistoricus UvA mengt zich in liefdesbreuk ‘Brazes’ (dinsdag)
Boulevard-collega’s vinden Bridget Maasland hypocriet (dinsdag)
Pijnlijk: Bridget ziet Temptation-achtige beelden Hazes (dinsdag)
Glennis gelooft boze vinger Brazes richting media niet (dinsdag)
VI-mannen kritisch over klagende André en Bridget (dinsdag)
Bridget Maasland weet niet of André is vreemdgegaan (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen