VI-mannen kritisch over klagende André en Bridget

De mannen van Veronica Inside vinden het een beetje flauw dat André Hazes jr. en Bridget Maasland de schuld van hun relatiebreuk bij de media leggen. Dat gaven ze gisterenavond aan in de uitzending op Veronica. Johan Derksen vindt het onvolwassen dat Bridget überhaupt een relatie heeft aangeknoopt met de twintiger André. “Het interesseert me geen reet. Ik lees al die onzin met een glimlach. Dat meisje is al ruim in de 40, dan denk ik: je bent een volwassen vrouw.”

Derksen is een beetje teleurgesteld in Bridget. “Ik zie haar hier ook weleens door de gang paraderen. Een hartstikke leuke meid, hoor, en haar moeder is ook heel leuk, maar dan denk ik: dan ga je toch niet dit soort rare relaties aan. Hè?

Van der Gijp ziet geen rol voor de media in deze relatiebreuk. “Nee, ik vind dat die mensen er zelf ook wel te veel aandacht aan geven, joh. Je hoeft het niet stil te houden en je mag best eens een fotootje van jezelf maken, maar om nou je eigen de hele dag te gaan zitten fotograferen, dat gaat me wel ver.”

Voetbalkenner Valentijn Driessen: “Ze zoeken toch zelf de media continu op? Je weet dat elke post op Instagram in de media komt. Dat is om in beeld te blijven.

De rechtszaak tegen Privé was ook al zo’n onzin, besluit Derksen. “Als mensen zich daar druk om maken, dan ben je niet volwassen. Dat moet je toch volkomen negeren? En in de bladen staan vinden ze heerlijk. Als ze er niet in staan, dan zijn ze bozer dan als ze er wel in staan.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen