Angela: ‘Hopelijk was de seks met Bridget het waard’

Angela de Jong hoopt voor André Hazes jr. dat de seks met Bridget Maasland het weggooien van zijn gezinsgeluk met Monique Westenberg waard was. Dat schrijft ze vandaag in een pinnige column in het AD. Na drie maanden is Brazes alweer uit elkaar en daar moet De Jong best een beetje om grinniken. Ze vindt de verklaring die is afgegeven – ‘het komt door de media’ – hilarisch. “Ik moest besmuikt grinniken toen ik las wat de reden is voor de breuk in hun prille relatie.

Als er de afgelopen maanden twee BN’ers waren die ieder detail uit hun privéleven op straat gooiden, dan waren het immers André en Bridget wel. Niet echt geloofwaardig om dan de media de schuld te geven, vindt De Jong.

De Jong vernam hoe het koppel ‘elke scheel van hun prille relatie’ op Instagram zette. “Het zal wel heel mutserig en ouderwets van mij zijn, maar wees daar toch een beetje voorzichtig mee, denk ik altijd als ik dat zie. Je bent geen puber meer.

Ze wijst erop dat Maasland bovendien de presentatrice van het grootste showbizzprogramma van het land is: RTL Boulevard. “Ga dan ook niet klagen als op momenten dat het je wat minder goed uitkomt.

De romance deed de afgelopen maanden veel stof opwaaien. “Het kwam omdat mensen op hun klompen aanvoelden dat deze bevlieging geen lang leven beschoren was en het pijnlijk vonden om te zien hoe er ondertussen wel een gezin kapot ging.

Ik hoop maar dat de seks het allemaal waard was“, besluit ze haar opiniestuk.

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (vanochtend)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (vanochtend)
Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen