André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard

André Hazes jr. en Bridget Maasland zijn na drie maanden uit elkaar. Na de primeur van Evert Santegoeds gisteren in Shownieuws, hebben de twee hun breuk zojuist bevestigd aan haar eigen programma RTL Boulevard. “Het waren drie mooie maanden“, is op de website van de showrubriek te lezen. De officiële reactie van het veelbesproken liefdespaar luidt: “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter de zetten.

Al met al lijken André en Bridget de media dus de schuld te geven van hun relatiebreuk. Ze werden de afgelopen maanden op de voet gevolgd door de roddelpers, maar deinsden er tegelijkertijd niet voor terug om zelf ook naar buiten te treden met hun liefdesgeluk.

Om de haverklap postten ze allerlei verliefde foto’s op Instagram, zelfs nog tot afgelopen week. Er lijkt iets te zijn misgegaan op Curaçao, waar ze afgelopen week vakantie vierden. Daar werd Hazes ook innig gefotografeerd met zijn ex Monique Westenberg.

Santegoeds meldde gisterenavond dat Hazes op Valentijnsdag, afgelopen vrijdag, zijn spullen uit haar huis zou hebben gehaald. Hij sluit niet uit dat Hazes terugkeert naar zijn ex.

Wat er precies is voorgevallen tussen ‘Brazes’ is op dit moment nog niet duidelijk, aldus Santegoeds. Daar zal de komende tijd vast veelvuldig over worden gespeculeerd in de showmedia.

Lees ook: Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen