Boulevard-collega’s vinden Bridget Maasland hypocriet

Bridget Maasland vindt weinig begrip bij haar collega’s van RTL Boulevard nu ze de media de schuld geeft van haar relatiebreuk met André Hazes jr. Dat bleek gisteren uit de uitzending op RTL 4. Maasland geeft met haar verklaring mede haar eigen collega’s van Boulevard de schuld, want ook in Boulevard is ruimschoots aandacht besteed aan ‘Brazes’. “Het roept wel de vraag op waar die druk dan vandaan komt. Ze hebben zelf ook heel veel gepost“, zei verslaggever Aran Bade.

De druk van buiten werd volgens Maasland heel erg groot, maar tegelijkertijd postte ze wel om de haverklap allerlei romantische foto’s met Hazes op Instagram. “Wat je misschien ook doet als je verliefd bent, maar daarvan kan je ook denken: het gaat te snel en je maakt jezelf niet populair door dat te doen.

Luuk Ikink: “Je zou ook kunnen denken: als je last hebt van de druk, dan plaats je die foto’s niet meer, want dan heb je die druk ook niet meer.”

Vivienne van den Assem: “Dan is er minder aandacht.”

Maasland kreeg veel haters, omdat zij haar liefdesgeluk wel héél erg uitventte, terwijl Hazes zijn gezin voor haar had verlaten. Bade: “Ik kan me voorstellen dat mensen thuis als ze op de bank zitten en die foto’s zien denken: jemig, dat gaat wel heel snel, en het is wel heel veel wat ik nu voorbij zie komen. Met alle druk bedoelt ze ook de negativiteit die eromheen is ontstaan.”

Ikink: “Dat er nooit een leuke reactie kwam op de relatie?

Bade: “Als je op een gegeven moment voelt dat het niet helemaal werkt, dan zou ik het socialmedia-gebeuren ook een beetje terugbrengen. Laten we daar dan iets voorzichtiger mee omgaan.”

Ikink: “Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een relatie zo in de public eye heb zien opbloeien als deze. We hebben de afgelopen drie maanden echt alles kunnen volgen.”

Wel vindt Bade het heel vervelend voor Maasland. “We hebben zojuist een aangeslagen Bridget gesproken. Ze is echt aangeslagen en kan hier ook vanavond niet zijn. Ze ligt er echt af. Ze zegt: ‘Op Curacao hebben wij gewoon een hele leuke tijd gehad, dat is gewoon zo. Het is gewoon goed gegaan, maar daarna hebben André en ik gezamenlijk besloten om een punt te zetten achter onze relatie.’

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (maandag)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (maandag)
Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao (maandag)
Angela: ‘Hopelijk was de seks met Bridget het waard’ (maandag)
Mediahistoricus UvA mengt zich in liefdesbreuk ‘Brazes’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen