Boulevard-collega’s vinden Bridget Maasland hypocriet

Geplaatst op di 18 feb 2020 om 9:10

Bridget Maasland vindt weinig begrip bij haar collega’s van RTL Boulevard nu ze de media de schuld geeft van haar relatiebreuk met André Hazes jr. Dat bleek gisteren uit de uitzending op RTL 4. Maasland geeft met haar verklaring mede haar eigen collega’s van Boulevard de schuld, want ook in Boulevard is ruimschoots aandacht besteed aan ‘Brazes’. “Het roept wel de vraag op waar die druk dan vandaan komt. Ze hebben zelf ook heel veel gepost“, zei verslaggever Aran Bade.

De druk van buiten werd volgens Maasland heel erg groot, maar tegelijkertijd postte ze wel om de haverklap allerlei romantische foto’s met Hazes op Instagram. “Wat je misschien ook doet als je verliefd bent, maar daarvan kan je ook denken: het gaat te snel en je maakt jezelf niet populair door dat te doen.

Luuk Ikink: “Je zou ook kunnen denken: als je last hebt van de druk, dan plaats je die foto’s niet meer, want dan heb je die druk ook niet meer.”

Vivienne van den Assem: “Dan is er minder aandacht.”

Maasland kreeg veel haters, omdat zij haar liefdesgeluk wel héél erg uitventte, terwijl Hazes zijn gezin voor haar had verlaten. Bade: “Ik kan me voorstellen dat mensen thuis als ze op de bank zitten en die foto’s zien denken: jemig, dat gaat wel heel snel, en het is wel heel veel wat ik nu voorbij zie komen. Met alle druk bedoelt ze ook de negativiteit die eromheen is ontstaan.”

Ikink: “Dat er nooit een leuke reactie kwam op de relatie?

Bade: “Als je op een gegeven moment voelt dat het niet helemaal werkt, dan zou ik het socialmedia-gebeuren ook een beetje terugbrengen. Laten we daar dan iets voorzichtiger mee omgaan.”

Ikink: “Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een relatie zo in de public eye heb zien opbloeien als deze. We hebben de afgelopen drie maanden echt alles kunnen volgen.”

Wel vindt Bade het heel vervelend voor Maasland. “We hebben zojuist een aangeslagen Bridget gesproken. Ze is echt aangeslagen en kan hier ook vanavond niet zijn. Ze ligt er echt af. Ze zegt: ‘Op Curacao hebben wij gewoon een hele leuke tijd gehad, dat is gewoon zo. Het is gewoon goed gegaan, maar daarna hebben André en ik gezamenlijk besloten om een punt te zetten achter onze relatie.’

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (maandag)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (maandag)
Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao (maandag)
Angela: ‘Hopelijk was de seks met Bridget het waard’ (maandag)
Mediahistoricus UvA mengt zich in liefdesbreuk ‘Brazes’ (vandaag)

Foto: RTL
41 Reacties op “Boulevard-collega’s vinden Bridget Maasland hypocriet”


 1. Thea Ternauw

  Het is verschrrrrrrrrikkelijk, mensuh! Wát een drama. Daar is dat hele flutvirusje in China helemaal niks bij. Mijn oprechte condoleances aan alle exen en andere nabestaanden van Dréetje en Britje. Mijn gedachten zijn bij jullie. Amen.

 2. Frikandel

  Het ligt aan heel veel mensen, behalve aan haar zelf.
  Dom wijf, heel die Maasland, en haar ex schoonmoeder precies hetzelfde, ze zijn nu klaar samen om het Monique zo moeilijk te maken.
  Wie het laatst lacht, lacht het beste Maasland en R. Hazes.

 3. M.

  Punt uit!

 4. Sjoerd

  Gezamenlijk? André heeft haar gedumpt toen hij vrolijke, vriendelijke,lieve, zachtaardige Monique weer om zich heen had! Toen zag hij het verschil eens goed.
  Hij dacht hoe heb ik zo stom kunnen zijn???Straks komt die sloerie met die grote bek aan en ik wil liever met MO doorbrengen! Zelfs Djarno wilde haar niet van de luchthaven ophalen.Weet je wat, we vergeten gewoon dat ze aankomt,misschien gaat ze gelijk weer terug.
  Zo is het gegaan!!!

 5. Bart M.

  Als je de schuld bij de media legt hoef je je eigen falen niet meer uit te leggen.

 6. G.ossip

  Toen Bridget aan het Homewrecken was dacht zij ook niet aan hoe Monique zich voelde,ik mag oprecht hopen dat Bridget er flink veel last van heeft,en dat dit maar lang in haar geheugen mag blijven zitten,zodat zij de volgende keer wel 2x nadenkt voor dat zij een bommetje gooit in een andermans gezin.

 7. bridget

  We waren superverliefd. Alles ging heel goed op vakantie. Zo goed dat toen we thuiskwamen we een punt achter onze relatie zetten. Dat besloten we gezamenlijk en nu lig ik in de kreukels, wat nog maar eens onderstreept dat het toch echt een gezamenlijk besluit is waar ik helemaal achtersta. En alles komt door de media maar niet door onze liefde want die overwint alles.

  Zoek de kronkels in het brein van Bridget Maasland.

 8. Ronnie

  Alles wat zij zelf over deze relatie en over het slippertje op het huwelijk heeft gezegd is een leugen. Je kan toch niemand wijs maken dat het allemaal koek en ei was op de vakantie en dat het meteen daarna uit is gegaan? Dan onderschat je de intelligentie van alle Nederlanders toch wel enigszins hoor.

  Het is gewoon nooit echte liefde geweest en dat zag je al aan de noodzaak om alles op Instagram te posten, iedereen die dat doet is onzeker over zichzelf en over de relatie. En André heeft natuurlijk gewoon op Curacao ingezien dat hij heel dom is geweest, omdat Monique een veel mooiere en veel leukere vrouw is als Bridget.

 9. Mark2

  Ze vragen nu om respect omdat de situatie vervelend is voor beiden.. heeft Bridget daar het lot niet getart door zo in Monique haar face te posten en te blèren hoe gelukkig ze zijn?

 10. Bep

  Peter van der Vorst, haal toch dat nare mens van tv af, daar zit toch niemand op te wachten?Zo’n verschrikkelijke koude bitch.

 11. Broek

  Het blanke ras wordt uitgeroeid maar blijf vooral over dit soort trivialiteiten praten

 12. david

  @Broek Te beginnen met jou hoop ik want in jouw geval lijkt me dat geen slecht idee.

 13. Piet Pannelap

  Wie vind Bridslet eigenlijk aardig??!!

 14. Broek

  David wat een ongepaste opmerking

 15. Arie Schoenlepel

  Het is een vreselijk naar vrouwtje.

 16. david

  @broek en die van jou kon wel door de beugel? gratis tip: zelfreflectie

 17. Mathilde

  Wel vindt Bade het heel vervelend voor Maasland. “We hebben zojuist een aangeslagen Bridget gesproken. Ze is echt aangeslagen en kan hier ook vanavond niet zijn. Ze ligt er echt af. Ze zegt: ‘Op Curacao hebben wij gewoon een hele leuke tijd gehad, dat is gewoon zo. Het is gewoon goed gegaan, maar daarna hebben André en ik gezamenlijk besloten om een punt te zetten achter onze relatie.’”
  ————
  Wat een leugens weer van Bridget.

 18. Flauwe Kul

  Hoezo nooit 1 leuk bericht over oma Bridget & peuter Dreetje?

  Nou vooruit, 1tje dan: Wat fijn, dat ze uit elkaar zijn! Wie had dat kunnen denken? ☺

  En nu weer over naar het echte nieuws…

 19. Pien

  ik hoop dat Briget Maasland wegrot in haar gore dikke lijf… wat een slecht mens is dat.

 20. anonymous

  ……Bridget is echt aangeslagen……nou, dat was Monique 3 mnd geleden ook.

 21. ikweethetbeter

  Met Johnny de Mol ging het precies zo , zo leuk zijn die vakanties niet !!!!!!

 22. Poes

  Monique wordt afgeschilderd zowat als de heilige maagd Maria. Ze is al zo vaak bedrogen schijnt het. Dat is geen liefde dat is een creditcard kost wat kost behouden. Had André niet gezegd dat de liefde voor haar al een paar maanden over was. Of Bridget er nu was of niet. Deze knappe lieve stijlvolle vrouw en ook nog perfecte moeder(volgens al haar volgers dan )moet beter weten. Eens een vreemdganger altijd een vreemdganger. En niet met je kind schermen dat hij zijn papa zo nodig heeft die was er toch al heel vaak niet.

 23. Midget

  Ik adviseer Bridgeslet om met gepaste spoed naar Tasmanië te emigreren…..

 24. Tinus

  Bridget heeft een narcistische persoonlijkheidsstoornis en kan daarom ook niet zonder aandacht/bewondering.

 25. Jacob

  Directie RTL; en nu doorpakken. Kijk eens naar de afgelopen 3 maanden en de rol van Boulevard. Hoe kan het dat deze relatie altijd positief werd besproken, moeder Rachel kwam na jaren depressie weer terug op tv, alles maar dan ook alles om Monique nog een trap na te geven. Bridget die alles post op instagram en Facebook, Bridget die zweert op haar kind dat er op de bruiloft van aparte niets gebeurd is, terwijl iedereen nu slipjes gate kent; als je een nieuws programma wil zijn moet je je eigen medewerkers wat minder beschermen.
  Bridget hoort niet bij Boulevard, Bridget hoort niet bij RTL
  #teammonique

 26. Jacob

  * bruiloft van aparte moet zijn; bruiloft van Patty

 27. Britt Scholte Lover

  Wat een aanwinst Bade en Ikkink, de meeste verschrikkelijke van rtl boulevard, 2 minkukkels bij elkaar

 28. RTL, de hypocriete familiezender van Nederland

  Bridget

  Katja

  Marco B.

  Angela

  Kaj

  De Villa

  etc.

 29. Bep

  @Poes, misschien heb je gelijk maar Monique speelt het dan meesterlijk!Girlpower.
  Ze heeft meer klasse dan André, Bridget en Rachel bij elkaar.Ook veel intelligenter.

  En Dreetje heeft een leuke moeder.

 30. Bep

  @Jacob

  Helemaal mee eens.

 31. Bert

  Je eigen collega door het slijk halen. Zeer collegiaal maar wat verwacht je?

  RTL4 voor al uw nieuws over diversiteit gepresenteerd door feministen, verwijfde mannen en grachtengordel plebs.

  Wat een zender is het ook geworden……

 32. Ron

  Bridget doet er verstandig aan voorlopig niet meer in de media te verschijnen, en al helemaal niet meer bij Boulevard aan de desk te komen staan.

 33. sukkel

  Met Kerst zaten ze allemaal lekker aan tafel incl Rochel en nu is ze aangeslagen tis gewoon een egoistisch rotwijf alle kerels rennen hard bij haar weg ze dacht pik in met de kleuter whaaaaaaaa maar kreeg weer een schop tokkie blijft vreemdgaan

 34. iemand

  Ik ben het helemaal met Poes eens. De relatie tussen Andre en Monique was van af het begin nooit goed. Hoe vaak heeft Andre niet ergens anders een onderkomen gezocht de afgelopen jaren. Monique kan nooit deze levensstijl in haar eentje voortzetten dus dan maar proberen Andre terug te krijgen. Wat je ook van Bridget mag denken iedereen kende haar al jaren zo ze is wel een vrouw die haar eigen geld verdient wat doet Monique eigenlijk. Werkt ze wel eens het lijkt of ze altijd maar op vakantie is. Vorige week hing het zwembroekje van Monique op haar enkels op het toilet in Curacao, Het erge vind ik het zijn 2 vrouwen in de veertig bijna in de overgang en die lopen als pubers achter zo’n groot kind aan die denkt dat hij een rock en roll heeft. Mensen lopen alleen achter Hazes aan omdat ze ook willen meezingen in Holland zingt Hazes.

 35. Pro Urineverlies

  Andre gaat vast weer bietsen bij Monique….. oh lieverd het spijt me zo… en Monique die kan niks anders krijgen en die kiest maar weer voor andreetje…..
  Zei mijn nichtje Marijke van 8 vanmorgen.

 36. Ben

  Je krijgt waar je om vraagt. En is er een ex te vinden die het langer dan 3 mnd uithoudt bij dit diepvriezertje….

 37. peter

  Zou Dre alweer een nieuwe relatie hebben want normaal zit er 2 dagen tussen ?

 38. Rechtsrealist

  Ach Bridget deed het i.i.g. niet met een vreemdsoortig type als Marocs of negroiden. Zo ook Hazes.

 39. Jaap

  Dat ge girlpower word je ook strontziek van wat is er nou zo krachtig aan een alleenstaande moeder die haar luxe leventje te danken heeft aan haar ex vriendje

 40. Duijf

  Als ik Monique was zou ik het ook zo doen.

  En dan…

  Pak alles wat je kan en nog meeeeer!!!!

 41. Berend

  Puberaal gadrag,! Volgende week heeft hij weer een ander,Ik begrijp niet dat die stomme wijven daar nog intrappen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.