Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’

Update 9.30 uur – André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard

André Hazes jr. en Bridget Maasland, het meest besproken showbizzkoppel van dit moment, zijn alweer uit elkaar. Dat meldde Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws op basis van een tipgever en sterke aanwijzingen. Het verhaal begint afgelopen vrijdag, aldus Santegoeds. “Toen werd mij verteld dat André Hazes zijn spullen weggehaald zou hebben uit het huis van Bridget. Nou was afgelopen vrijdag ook Valentijnsdag, dus die dag zullen ze zich heel anders hebben voorgesteld.”

Vervolgens trok Santegoeds alle verloven in. “We hebben vanaf dat moment de social media in de gaten gehouden van allebei van: wanneer komen de hartjes, rozen en champagne? Er kwam helemaal niets die dag, dus dat opgeteld bij het vorige verhaal, geeft te denken dat er wat is.”

Het komt juist na de week dat Hazes en Maasland gelukkige plaatjes uit Curaçao deelden. “Er is het een en ander gebeurd vorige week op Curaçao. We hadden deze week deze foto in De Telegraaf staan, een foto waarvan je denkt: dat is een omhelzing en het is heel aardig dat André met Monique zo goed gaat, maar er waren ook mensen die dachten: is dat een nieuwe foto?!

Het gaat om een foto waarop Hazes zijn ex Monique Westenberg, ook op Curaçao, een kus geeft. “Die foto is gemaakt een dag voordat Bridget op datzelfde Temptation Island landde. Hij zat er met zijn Ex on the Beach en zij dacht: ik ga er toch even naartoe. Zij kwam later, miste het optreden van André, maar vond het toch leuk om een paar dagen samen te zijn.”

Maasland kreeg na aankomst niet bepaald een VIP-behandeling van Hazes. “Bridget heeft een halfuur zitten wachten op het vliegveld voordat André haar kwam ophalen en wat ook te denken gaf is dat ze daarna nauwelijks meer op het strand geweest zijn.”

Managers zwijgen

Inmiddels heeft Santegoeds al contact opgenomen met de managers van beide sterren. “We hebben vanochtend al contact gezocht met Sjoerd, de manager van André Hazes. Hij deed er 2 uur en een kwartier over om vervolgens te zeggen: ‘We houden ons aan de afgekondigde mediastop.’ Dat is geen normale reactie kan ik je vertellen als je een concrete vraag krijgt van: klopt het dat het meest besproken liefdespaar van de afgelopen tijd uit elkaar zou zijn? Dan zeg je niet: ‘Ik hou me aan de mediastop.’ Dan zeg je: ‘Nee, hoor, onzin. Hoe kom je erbij?’”

Toen hebben we ook met Bridget contact gezocht en zij reageert totaal niet, nergens op. Misschien dat ze de primeur voor een ander programma wil bewaren.”

Dit gaat Nederland nog een tijd lang bezighouden, verwacht Santegoeds. “Er zijn meer relaties op vakanties gesneuveld. Wat er precies is gebeurd, daar hebben we niks van meegekregen en daar kan ik hier ook niet over speculeren.

Keert Hazes terug in de armen van Westenberg? “Ik denk dat zij er wel voor open staat om hem eventueel te vergeven.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen