Na lang twijfelen: Carlo accepteert nieuw format RTL 4

De carrière van Carlo Boszhard zit vanwege het succes van Married At First Sight flink in de lift en daarom heeft RTL’s tv-baas Peter van der Vorst hem alweer een nieuw tv-format aangeboden. Dat onthult de presentator in Televizier. Boszhard ziet het altijd als een bepalend moment in zijn leven als hij een format aangeboden krijgt. Hij wijst erop dat hij na lang wikken en wegen bijvoorbeeld ooit de formats Deal or no Deal, Dancing with the Stars en Idols weigerde uit angst voor een flop.

Wel zei hij ja tegen Ja… ik wil een miljonair, Monte Carlo, Cash & Carlo en The Masked Singer, vervolgt hij. “Niemand heeft de wijsheid in pacht. Het is een mix van vele factoren of iets juist wel of niet werkt op tv. Dus lig ik in bed te woelen en vraag ik aan iedereen om me heen wat ik moet doen.”

Het was de afgelopen maanden opnieuw raak. “Want daar was hij weer. De belangrijke keuze na de vraag: ‘Wil je dit nieuwe programma presenteren?’ Zonder te overdrijven, maar met deze keuzes worden carrières gemaakt of gebroken.

Boszhard kon er niet van slapen. “Totdat ik het programma uitleg met een lach op mijn gezicht en stiekem niet kan wachten om het uit te voeren.”

En dus heb ik gezegd: ik ga het doen! Een nieuw, spannend programma, maar wat en hoe is nog even geheim!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen