Na lang twijfelen: Carlo accepteert nieuw format RTL 4

Geplaatst op do 20 feb 2020 om 10:00

De carrière van Carlo Boszhard zit vanwege het succes van Married At First Sight flink in de lift en daarom heeft RTL’s tv-baas Peter van der Vorst hem alweer een nieuw tv-format aangeboden. Dat onthult de presentator in Televizier. Boszhard ziet het altijd als een bepalend moment in zijn leven als hij een format aangeboden krijgt. Hij wijst erop dat hij na lang wikken en wegen bijvoorbeeld ooit de formats Deal or no Deal, Dancing with the Stars en Idols weigerde uit angst voor een flop.

Wel zei hij ja tegen Ja… ik wil een miljonair, Monte Carlo, Cash & Carlo en The Masked Singer, vervolgt hij. “Niemand heeft de wijsheid in pacht. Het is een mix van vele factoren of iets juist wel of niet werkt op tv. Dus lig ik in bed te woelen en vraag ik aan iedereen om me heen wat ik moet doen.”

Het was de afgelopen maanden opnieuw raak. “Want daar was hij weer. De belangrijke keuze na de vraag: ‘Wil je dit nieuwe programma presenteren?’ Zonder te overdrijven, maar met deze keuzes worden carrières gemaakt of gebroken.

Boszhard kon er niet van slapen. “Totdat ik het programma uitleg met een lach op mijn gezicht en stiekem niet kan wachten om het uit te voeren.”

En dus heb ik gezegd: ik ga het doen! Een nieuw, spannend programma, maar wat en hoe is nog even geheim!

Foto: RTL
27 Reacties op “Na lang twijfelen: Carlo accepteert nieuw format RTL 4”


 1. Almeerder

  het lijken wel billenmaatjes.

 2. David

  @almeerder
  Wat een stompzinnige reactie

 3. Almeerder

  Ik wil jоu ook wel in je kоnt raggen.

 4. the pat

  leuk top

 5. Pro Urineverlies

  Nederland opnieuw als overheid crimineel bezig. Democratie onder druk. nu nl.
  De Nederlandse inlichtingendienst heeft sinds eind jaren zeventig versleutelde communicatie van tientallen landen kunnen lezen dankzij een microchip, blijkt donderdag uit onderzoek van de Volkskrant. Nederland kon vertrouwelijke communicatie afluisteren van landen als Iran, Egypte en Saoedi-Arabië.

  Philips bouwde eind jaren zeventig samen met Siemens aan een versleutelingsmachine. Het apparaat, de Aroflex, werd gebruikt voor geheime communicatie tussen NAVO-bondgenoten. Daarnaast wilden de bedrijven ook de T1000CA, een commerciële variant van de Aroflex met minder sterke cryptografie, op de markt brengen.

  Uit het onderzoek van de Volkskrant blijkt dat het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Marine Inlichtingendienst (MARID) de cryptografie van dit apparaat hebben gekraakt voordat het op de markt kwam. Philips hielp het ministerie en de inlichtingendienst daarbij.

  Normaal gesproken zou het zeker anderhalve maand duren om de versleuteling van de T1000CA te kraken. “Te lang om nuttige inlichtingen uit de onderschepte communicatie te halen”, schrijft de krant. Maar MARID-medewerkers slaagden er samen met Philips in om dit 2.500 keer te versnellen door een speciale microchip te ontwikkelen.

 6. Amanda

  RTL is inteelt TV

 7. Jess

  Carlo mist de pit en humor om echt succesvol te zijn als Gordon of Gerard. Is van hun kaliber maar doet zich haast voor als een Jeroen Pauw bij interviews, zakelijk en serieus. Tja… daar zit nou net niemand op te wachten bij Carlo.

 8. Bert

  RTL was een zender met allemaal nieuwe gezichten. Nu zijn de gezichten al twintig jaar op TV en als het nieuw gezicht is, dan moet het wel aan de diversiteitstoets voldoen.

  Liefst een linkse homo of verwijfde man die hard kan mee lachen. En anders een vrouw die praat met een woordenschat zoals super, top, gezellig, heel heel mooi etc etc.

  De ondergang van RTL….

 9. M.

  Deal or no Deal, Dancing with the Stars, voor deze programma’s is Carlo NOOIT voor gevraagd! LEUGENS

 10. M.

  Idols is ook gewoon een leugen van Carlo. Daar is hij NOOIT voor gevraagd, grootheidswanzin. Matig presentator.

 11. Zalmneusje

  Carlo moet wel ff dat André van Duin-stemmetje afleren wat ie in Married…. steeds opzet.

 12. Chazia Mourali

  Een grote act, zo vreselijk overdreven. Ik mis Peter in MAFS.

 13. Curryworst

  Carlo staat garant voor pulptv.

 14. Lin

  @m Zeker geen leugen, Chantal en Carlo zouden Idols 3 samen doen, maar zaten al bij Staatsloterij en in een musical samen. Toen werden het Chantal en Martijn, maar dat is toen redelijk mislukt.

  @bert Kijk even naar de kijkcijfers van RTL, Martijn, Carlo, John en Robert zijn de toppers. Dat moet je dus houden.

  En inderdaad, kap met dat stemmetje Carlo, waar komt dat ineens vandaan?

 15. BAM!

  @Pro Urineverlies

  Ja, nou en? Welkom in de echte wereld, slaapkop! “Democratie onder druk”? Nederlandse veiligheid viert hoogtij, bedoel je. De Britse inlichtingendienst luistert alle telefoongesprekken van Vodafone af wereldwijd. Dat lees je goed: alle! De Amerikanen, Chinezen, Russen, ze zitten overal in ons privéleven te neuzen via allerlei apparaten die velen van ons zelf binnenhalen. Denk je dat ze dat legaal doen? Die lachen gewoon om Nederlandse wetten die dat verbieden. De AIVD is een van de beste en meest geavanceerde inlichtingendiensten ter wereld. Wees gewoon trots op die veiligheid. Je kunt wel janken over onze zogenaamd criminele overheid – terwijl er aan de andere kant gejankt wordt als Nederland weer eens “het braafste jongetje van de klas” is – maar wees liever blij dat ze de écht wetteloze, asociale cowboys als de Iraanse, Amerikaanse, Russische inlichtingendiensten enz. in dit geval een stap voor waren.

 16. Anja

  Hij doet married heel erg leuk eindelijk een beetje van dat Telekids gedogen af.
  Ik was al jaren een beetje klaar met hem op tv maar als ik zie hoe leuk dit programma hem past wil ik wel meer zien.

 17. robb

  Schandalig hij gooit het huwelijk in de uitverkoop , ik zie teveel huwelijken stranden in mijn omgeving en zie de kinderen elke week met hun koffertje van pa naar ma verhuizen , stel je eens voor als volwassene dat je elke week moet wisselen van huis de ene week bij je zoon de andere bij je dochter . in dit programma word het voorgedaan lukt het niet dan ga je toch scheiden,en er word ook nog grof geld mee verdient.

 18. Ron

  Moest de eerste afleveringen van MAFS even wennen aan Carlo als presentator, maar hij doet het erg leuk. Ook naar de deelnemers toe. Hij gaat daar leuk mee om zonder echt irritant te worden. Hij weet de grens te bewaken op een toch belangrijk moment in hun leven. Valt me alles mee moet ik zeggen.

 19. Hanneke

  “Dus lig ik in bed te woelen en vraag ik aan iedereen om me heen wat ik moet doen.”

  Hij hoeft geen NDA te tekenen? Het artikel wordt afgesloten met: “En dus heb ik gezegd: ik ga het doen! Een nieuw, spannend programma, maar wat en hoe is nog even geheim!”

  Als ik op mijn werk een NDA niet volg wordt ik ontslagen….

 20. John

  Op Een goed stel hersens heeft hij ook ja gezegd en dat was toch flinterdun format

 21. Axel-F(Arnhem)

  Wellicht de volgende formats voor Carlo kan zijn:

  The Glory hole in the wall

  Milfjoenen Jicht – Programma waarin je een levens reddened medicijn kan winnen, slechts 1 kan winnen de andere krijgt een karting op haar uitvaart dat kan oplopen tot 90%

  Tv Catrienen (met jan klassen,middels Jan Trien – getrouwd)

  Syndroom van UP

  Verder met Buddy

  Tele Niks – testbeeld

  Hassan – waar hassan steeds een nieuwe jas probeert – werktitel: isis mode politie

  CO&HO – Waarin Carlo en Holleeder samen een consumenten programma doet, waarin Willem langs gaat bij bedrijven om misstanden aan de kaak te stellen

 22. De Heer

  Carlo is een prima presentator als die maar zichzelf blijft.

 23. Max

  MAFS heb ik nog nooit gezien. TV kantine is niet om aan te zien. TMS ooit es 10 minuten gekeken, ook drama. Dus Carlo, waarmee je ook komt, ik kijk toch niet dus bespaar je de moeite!

 24. animo

  De Heer hij weet niet wie hij is

 25. E..

  @almeerder ik wil jou ook wel eens flink in je kont raggen,maak niet uit hoe lelijkk je bent leg wel een handoek over je kop en dan hupvgaan voor het vaderland (losser )

 26. Tvkijker

  Let op!
  Carlo gaat met Geraldine, Domini D-Day doen

 27. Daan

  Wij willen Life & Cooking terug op de zondagmiddag van 18:05u – 19:25u
  Met Carlo & Irene.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.