Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao

Geplaatst op ma 17 feb 2020 om 11:15

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het vrij geestig dat André Hazes jr. en Bridget Maasland de media de schuld geven van hun relatiebreuk. “Daarmee bedoelen zij vast niet de sociale media, die zijzelf voortdurend opzochten!“, sneert de showkenner. Daar heeft Santegoeds natuurlijk een punt: tot nog maar zes dagen geleden postten de twee om de haverklap allerlei romantische kiekjes op ‘Insta’. Na een kort samenzijn op Curaçao is ineens alles over. Is het dan de media of iets anders?

Santegoeds stelt dat er geen rol was voor de media in deze relatiebreuk, maar dat er iets moet zijn gebeurd op Curaçao. Niet alleen fotografeerde Privé daar hoe Hazes een kus gaf aan zijn ex Monique Westenberg – de vakantie was geboekt toen ze nog samen waren – maar ook zag die fotograaf hoe Maasland een B-behandeling kreeg.

Hazes kwam niet opdagen toen Maasland arriveerde op het vliegveld van Curaçao, constateerde een aanwezige fotograaf van Privé. “Bridget komt door de automatische schuifdeuren de aankomsthal in en kijkt verwachtingsvol om zich heen om te zien vanuit welke hoek André haar zak verrassen met bloemen of een fles Champagne. Dat gebeurt niet. Sterker nog: André is in geen vliegvelden of wegen te bekennen.

Maasland bleef als laatste over op het vliegveld, weet Santegoeds. “Haar gezicht op onweer. Te zien is hoe zij blijft proberen iemand telefonisch te pakken te krijgen en hoe zich een venijnig gesprek ontwikkelt wanneer dat eindelijk is gelukt.”

Pas 32 minuten later kwam André’s manager Sjoerd aanzetten, ‘die ‘sorry’ zeggend Bridget ophaalt’.

Wat zich in de dagen daarna heeft afgespeeld weet Privé nog niet, maar één ding is zeker: “Opnieuw sneuvelt een liefdesrelatie van Bridget op vakantie. In 2011 kwam, op Bali, een einde aan haar samenzijn met Johnny de Mol.

Vanwege de Brazes-scheiding komt weekblad Privé deze week een dag eerder uit, namelijk morgen al. Vorige week lag de Privé een dag eerder in de winkels vanwege de Borsato-scheiding.

Klik hier voor het Telegraaf-artikel ‘BYE, BYE BRIDGET – relatie met André voorbij’.

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (vanochtend)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (vanochtend)

Foto: SBS
62 Reacties op “Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao”


 1. NatteNel

  😂😂😂 heerlijk dit 😂😂😂

 2. Gogo

  Goh meid, anders pak je toch lekker een taxi naar je hotel.

 3. Ron

  Moet hier toch wel stiekem om gniffelen….

 4. Bert

  Zes dagen geleden nog een foto op haar instagram met Andre en nu alweer over. Zo kan echte liefde nu eenmaal zijn….

 5. Mathilde

  André ging vreemd met de moeder van zijn kind.

 6. Simon Dekker

  Zie je wel, ze is prima gecast als de bitch uit De Zwakste Schakel.

  Tot ziens!

 7. L.

  En toch krijg ik dat beeld van het slipje op de enkels helaas niet meer uit mn hoofd… wat een tokkies zijn het toch eigenlijk hè?

 8. snuifje

  Sneu voor Bridget. Sta je daar, terwijl je weet dat je vriendje met heel stoute dingen bezig is.

 9. animo

  Wanneer komt er spoed overleg in het kabinet ,ik lag me kapot dat er zoveel mensen er op reageren en er geld mee verdienen.

 10. anymous1

  Santegoeds krijgt er maar geen genoeg van.

  Komt nog een tijd dat men in zijn (prive) leven gaat snuffelen en wie weet wat daar uit naar vorenkomt. Dan ga ik gniffelen.

 11. Jaro

  Jij bent de zwakste schakel (Bridget)

 12. Curryworst

  De media krijgen de schuld van Bridget.
  U weet wel, de vrouw die achter de desk staat van roddelprogramma RTL Boulevard.

 13. Jur

  Topweek voor Santegoeds.

 14. Wendy

  Je bent te oud Bridget!

 15. Ria Visser

  Ik zeg het nogmaals: wat een rioolrat is die Santegoeds.

 16. Jan

  Dus je zet zwaar in tijdens een rechtzaak, je haalt zelfs je zoon erbij om emotionele chantage te plegen en waarvoor? Om 3 maandjes Dre zijn bakvisje te mogen spelen.

  Verbazingwekkend in wat voor ellende BN-ers zichzelf willen storten voor wat aandacht.

 17. Robert

  Waarom is die Santegoeds een rat, ze zitten zelf in de showbusiness, zetten van alles op Facebook, Instagram, ga maar door.
  Ik zal de bladen niet kopen, maar kan hier wel om lachen als ik eerlijk ben.
  Toch lachwekkend dat Brazes gebeuren.

 18. Remi

  Ik lach me hélemaal gek om dat amusementsvolk ;)

 19. Beau

  Wat een kermisklanten. Ik zeg: lekker doorblazen op je droeftoeter mevrouw Maasland.

 20. sukkel

  Was te voorzien vandaag wilde ze trouwen en morgen uit elkaar…. naar je ex schoonmoeder Bridslet daar kon je toch zo goed mee …..whaaaaaaaa de hele wereld lacht hun uit …hoe dom kan die Bridslet zijn Andre blijft een tokkie die heeft schijt….

 21. J.R.

  Wat een deceptie. Het kleine stukjes waardigheid dat ze nog had is nu ook wet en voor wat? Een ‘relatie’ van een kleine 3 maanden…Als je heel stil bent hoor je Monique keihard lachen.

 22. Roely

  Omdat een relatie na 3 maanden afgelopen is komt de Privé een dag eerder uit….. Zegt wel weer genoeg over meneertje Santegoeds.

 23. sukkel

  Wat maken die 2 zich onsterfelijk belachelijk ze is gewoon gebruikt voor een wip en domme Bridslet maar denken dat ze Mevr Hazes zou worden !! de golddigger

 24. Ronnie

  Hier kan ik echt helemaal geen medelijden mee hebben.. als je al zo snel enorm zoetsappige dingen op Instagram gaat zetten om te laten zien hoe goed je het wel niet hebt met iemand, is er in de basis al iets mis. Een verliefd stel heeft daar toch helemaal geen tijd voor?

  En er is denk ik ook niemand die deze relatie enige kans gaf.. toch?

 25. Gordon Heukeroth

  Het slipje kan weer omhoog -)

 26. Noekje

  Santegoeds zal inmiddels een fotograaf in de bosjes bij Monique hebben recreëren…. alles voor de scoop en wie Monique de laatste weken heeft gevolgd op Instagramstories weet dat je een gewezen vrouw niet moet onderschatten…

 27. Thijs

  .

 28. Bridget

  “Marco, de afspraak vanavond kan gewoon doorgaan.”

 29. Dries Roel Vink

  Deze breuk was al zichtbaar voordat deze onnozele tokkies een relatie begonnen.

 30. Britt Scholte Lover

  Bridget kan zich opmaken voor de volgende jonge knul van 20 met een lekkere slip

 31. Dorus

  Beter één slip in de hand dan de lucht van tien…..

 32. Dries Roel Vink

  Ik denk dat Bridget haar flamoes was opgedroogd door een tropische wind 😜

 33. Kijker

  Bridget schijnt iets te willen met Marco Borsato…..

 34. Bridget

  “Rico, de afspraak morgenavond kan gewoon doorgaan.”

 35. Roel Driesvink

  Wat een triest kermisvolk is het toch..

 36. Gerda

  No coment

 37. Oda

  Kan ook pure afleiding zijn. Ze houden er nu eenmaal van om
  alles stiekem te doen.

 38. Julia

  Oh Bridget! Lol Ik denk dat ze echt dacht dat het wat zou worden, en zelfs wel een kind wilde. (Leeftijd speelt geen rol -toen Janet Jackson zwanger was op haar 50e stond er overal beschaafd ‘in blijde verwachting van haar eerste kind.’ Leeftijd is geen illusie. Waar moesten die twee het over hebben? Bridget heeft wel een doel bereikt: veel aandacht. Ik lees die bladen niet maar Santegoeds heeft gelijk -al dat Kleffe gedoe op Insta en het was een relatie van 3 maanden. Wel leuk hoe ze op het vliegveld pissig werd -jij bent bepaald geen grote ster, Bridget.

 39. iemand

  Nu kunnen de kettinkjes ook weer af en de Brazes letters van haar nagels halen. Staat ze over 2 weken bij RTL boulevard te vertellen Andre heeft Monique om vergiffenis gevraagd en heeft haar een huwelijksaanzoek gedaan. Komt ze samen met Rachel in een zware depressie. Veel mensen nemen het op voor Monique maar je bent als volwassen vrouw toch ook niet wijs om achter die puber aan te lopen. Ze heeft het over dat ze wil vechten voor haar gezinnetje maar ze had nooit een gezinnetje met hem. Hij was altijd de hort op en hield van feestjes terwijl zij een huismus was. Of zal Andre nu voor Nikkie Plassen gaan daar werd hij toch ook aangelinkt.

 40. Per Huismans

  Wat moet die manager op Curacao

 41. Evelien

  Wat een tokkies en wat een losers allebei. Heb niks met Evert maar hij zit toch wel op het goede spoor bij alle showbizz ellende. Ennne de beerput gaat de komende dagen nog verder open hahahaha

 42. Keta Minek

  Vanwege de Brazes-scheiding komt weekblad Privé deze week een dag eerder uit wat een poppenkast.

 43. Simone

  Het was te verwachten dat deze relatie van korte duur zou zijn. Het is even elkaar bijna publiekelijk uitwonen en dan verder naar een ander. Bridget is een valse oude bitch, Monique is een beschaafde vrouw gebleken in deze ranzige kwestie en Hazes jr. een loser eerste klas.
  Hoop dat Monique deze loser niet meer zal toelaten in haar leven.

  Bridget moet aan haar zoon denken en zich leren te gedragen. Haar gedrag is de schaamte voorbij.

 44. Rpb

  Prachtig, bridget geeft inderdaad media de schuld maar roddeld over iedereen op boulevard, ik mag haar niet, maar jammer dat andre zich nog niet volwassen kan gedragen, ga met de moeder van je kind een nieuwe band opbouwen en niet alleen nadenken met je …

 45. Geilneef

  Wegwerpmensen met wegwerprelaties,stakkers

 46. iemand

  Was dit de verrassing van haar leven die Andre eind 2019 verkondigde bij RTL boulevard 2020 zou het jaar van de verrassingen worden. Bridget dacht aan trouwen maar Andre had waarschijnlijk andere plannen. Als je de artikelen leest op de RTL boulevard site van deze twee dan vraag ik me alleen af hoe kan je een week geleden nog zo gelukkig zijn en 4 dagen later is het over.

 47. Keta Minek

  Als je de artikelen leest op de RTL boulevard site? hoe diep kun je zakken.

 48. Roely

  Ze hebben 3 leuke maanden gehad, prima toch. Snap niet waar iedereen zich zo druk om maakt. En dat leeftijdsverschil, zijn zoveel mannen met veel jongere vrouwen, en daar hoor je nooit iemand over.

 49. Mark

  Hoezo is Evert een rioolrat? Slimme zakenman. Gaat al decennia mee met al die roddels die al die domme bejáárden voor zoete koek slikken. Levert hem nog steeds miljoenen per jaar op. Als ze nu allemaal massaal stoppen met het lezen van die vakliteratuur dat is de Privé binnen een jaar failliet à la Wendy enzo. Maar dat zal nooit gebeuren.

 50. Annie Verhagen

  Haha hier wordt ik blij van daar gaat ze de zwakste schakel

 51. Roos

  De media de schuld ?
  Ze hebben zelf steeds schandalig triomfantelijk foto’s op Instagram gezet.

 52. Wil van Bil

  Die Santegoeds is ook niet meer dan een drol uit het riool hoor!

 53. hetistochwat

  En Monique wil die Hazes met zijn streken nog terug?
  Dan heb je of een bord voor je kop en/of het gaat om de centen.

 54. Hagenaartje

  Twee hitsige leeghoofden bij elkaar, tja die redden het hooguit een paar maandjes. Het zal je moeder maar zijn die iedere puberale kneus in je huis haalt. En nee, Monique jou bedonderen was echt niet voor 1 keertje.

 55. Viola

  Bridget heeft gewoon geen leuk karakter daarom hebben we zo’n lol. Peter v d Vorst, haal dat mens toch van tv, ik walg van haar.Zo verschrikkelijk vals, hard en ordinair.Bah.

 56. hetistochwat

  Juist Hagenaartje. :-)
  Andre heeft nog veel tijd nodig om buiten te spelen.

 57. Roely

  @Viola
  Omdat jij walgt van haar moet ze van de tv af?? Jeetje, iemand die je persoonlijk niet eens kent en je dan zo druk maken, da’s niet best.
  Ik lach me echt kapot om de reacties hier.

 58. Bram

  Schijt zoals als Brtidget en André horen niet thuis op de televisie. Schijt hoor in de WC pot thuis zodat je het kan doortrekken richting het riool.

 59. Bram

  Schijt zoals Bridget en André horen niet thuis op de televisie. Schijt hoort in de WC pot thuis zodat je het kan doortrekken richting het riool.

 60. Anita

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Ik had
  Al slapeloze nachten maar heb vanmorgen maar gelijk mijn
  Psycholoog gebeld. Ik hoop dit tegen de zomer weer verwerkt te hebben.

 61. Toos

  He Andre,

  Ik ben 53 en al heel, heel lang alleen. Volgens mij kan ik het prima met je moeder vinden. Niets staat ons geluk nog in de weg volgens mij. Volgens jou ook? Kus van Toos.

 62. leonie de ruiter de vries

  Lieverd, dealer komt er zo aan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.