Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het vrij geestig dat André Hazes jr. en Bridget Maasland de media de schuld geven van hun relatiebreuk. “Daarmee bedoelen zij vast niet de sociale media, die zijzelf voortdurend opzochten!“, sneert de showkenner. Daar heeft Santegoeds natuurlijk een punt: tot nog maar zes dagen geleden postten de twee om de haverklap allerlei romantische kiekjes op ‘Insta’. Na een kort samenzijn op Curaçao is ineens alles over. Is het dan de media of iets anders?

Santegoeds stelt dat er geen rol was voor de media in deze relatiebreuk, maar dat er iets moet zijn gebeurd op Curaçao. Niet alleen fotografeerde Privé daar hoe Hazes een kus gaf aan zijn ex Monique Westenberg – de vakantie was geboekt toen ze nog samen waren – maar ook zag die fotograaf hoe Maasland een B-behandeling kreeg.

Hazes kwam niet opdagen toen Maasland arriveerde op het vliegveld van Curaçao, constateerde een aanwezige fotograaf van Privé. “Bridget komt door de automatische schuifdeuren de aankomsthal in en kijkt verwachtingsvol om zich heen om te zien vanuit welke hoek André haar zak verrassen met bloemen of een fles Champagne. Dat gebeurt niet. Sterker nog: André is in geen vliegvelden of wegen te bekennen.

Maasland bleef als laatste over op het vliegveld, weet Santegoeds. “Haar gezicht op onweer. Te zien is hoe zij blijft proberen iemand telefonisch te pakken te krijgen en hoe zich een venijnig gesprek ontwikkelt wanneer dat eindelijk is gelukt.”

Pas 32 minuten later kwam André’s manager Sjoerd aanzetten, ‘die ‘sorry’ zeggend Bridget ophaalt’.

Wat zich in de dagen daarna heeft afgespeeld weet Privé nog niet, maar één ding is zeker: “Opnieuw sneuvelt een liefdesrelatie van Bridget op vakantie. In 2011 kwam, op Bali, een einde aan haar samenzijn met Johnny de Mol.

Vanwege de Brazes-scheiding komt weekblad Privé deze week een dag eerder uit, namelijk morgen al. Vorige week lag de Privé een dag eerder in de winkels vanwege de Borsato-scheiding.

Klik hier voor het Telegraaf-artikel ‘BYE, BYE BRIDGET – relatie met André voorbij’.

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (vanochtend)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen