Pijnlijk: Bridget ziet Temptation-achtige beelden Hazes

Bridget Maasland moet zich in een soort Curaçaose editie van Temptation Island hebben gewaand toen ze gisterenavond naar Shownieuws keek. Het programma onthulde beelden die weinig te raden overlaten van André Hazes jr. met Monique Westenberg, de ex waarvoor hij Bridget verliet. André en Monique waren vorige week samen op Curaçao, voordat Bridget kwam, en een oplettende Shownieuws-kijker heeft gefilmd hoe ze samen een kwartier doorbrachten op het damestoilet.

Eerst komt Monique uit het toilet, daarna volgt André in rap tempo. “Volgens de maker zijn ze een kwartier binnen geweest“, aldus Evert Santegoeds. “Op duizenden kilometers zien we het wel degelijk.”

Het lijkt erop dat André zijn Monique in het damestoilet onder handen heeft genomen. “Als Bridget deze beelden ziet dan zal ze wel even achter haar oren krabben van: ik zal toch niet belazerd zijn op Curacao? Dan is boontje heel lelijk om d’r loontje gekomen.”

De officiële verklaring voor de liefdesbreuk tussen André en Bridget is de vele media-aandacht. “Dat is de grootste flauwekul? Wat ben je voor amateur als je in de media werkt en zegt dat de mediadruk je te veel wordt? Als je echt van elkaar houdt en voor elkaar gaat, dan trek je je daar toch helemaal niets van aan?

Terwijl ze iedere poep, scheet en ieder kusje zo langzamerhand met ons gedeeld hebben de afgelopen 99 dagen dat ze wel samen waren. Dan ben je gewoon een jankerd als je geen beter verhaal hebt dan dit.

De beelden van het wc-hokje op Mambo Beach kunt u hier bekijken.

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (maandag)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (maandag)
Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao (maandag)
Angela: ‘Hopelijk was de seks met Bridget het waard’ (maandag)
Mediahistoricus UvA mengt zich in liefdesbreuk ‘Brazes’ (vandaag)
Boulevard-collega’s vinden Bridget Maasland hypocriet (vandaag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen