Glennis gelooft boze vinger Brazes richting media niet

Glennis Grace neemt de verklaring van André Hazes jr. en Bridget Maasland dat hun relatiebreuk is veroorzaakt door de media met een flinke korrel zout. Dat liet ze gisteren blijken voor de camera van Shownieuws. Het lijkt erop dat André en Bridget wel een heel gemakzuchtig smoesje hebben gevonden voor hun breuk, want ooggetuigen op Curaçao beweren dat de werkelijke reden voor de breuk is dat André in een wc-hokje heeft lopen rampetampen met zijn ex Monique Westenberg.

Volgens André en Bridget was er echter te veel media-aandacht voor hun relatie. “Ja, dat snap ik wel, maar dat hebben ze ook zelf een beetje gedaan, toch? Ik bedoel: André zit op de piek van zijn carrière en dan is het groot nieuws. Dat snap ik wel.”

De druk van buiten was volgens de officiële verklaring van het stel te groot. “Ik weet niet of dat de echte reden is, weet je. Dat zal ook niemand echt te weten komen. Dat moeten ze lekker voor zichzelf houden.”

Vindt ze het jammer dat Brazes uit elkaar is? “Het is zonde, maar het heeft ook niet zo heel erg lang geduurd. Ja, wat moet ik erover zeggen? Ik kan er niet zo vel over zeggen.”

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (maandag)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (maandag)
Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao (maandag)
Angela: ‘Hopelijk was de seks met Bridget het waard’ (maandag)
Mediahistoricus UvA mengt zich in liefdesbreuk ‘Brazes’ (vandaag)
Boulevard-collega’s vinden Bridget Maasland hypocriet (vandaag)
Pijnlijk: Bridget ziet Temptation-achtige beelden Hazes (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen