Bridget Maasland weet niet of André is vreemdgegaan

Bridget Maasland weet niet of André Hazes jr. vorige week op Curaçao is vreemdgegaan met zijn ex Monique Westenberg, waar ze alle drie aanwezig waren. Dat liet ze vanochtend blijken op Radio 538 tijdens haar eerste interview sinds de Brazes-breuk. André en Monique waren al op Curaçao voordat Bridget aankwam. Shownieuws heeft Temptation Island-achtige beelden gepubliceerd waarop te zien is hoe André en Monique een kwartier lang met elkaar een strandtoiletje induiken.

Bridget heeft er bewust voor gekozen om haar eerste interview gegeven aan Frank Dane. Hij was al vanaf het begin af aan de enige fan van de Brazes-relatie. Er werden vanochtend in zijn show niet al te kritische vragen gesteld, al werd wel gevraagd of André misschien is vreemdgegaan.

Daarop gaf Bridget een twijfelend antwoord: “Ik ben me van niets bewust, echt niet. Het is ook helemaal niet zo gegaan zoals iedereen nu suggereert, bijvoorbeeld dat ik later alsnog maar naar Curacao ben gegaan. We hadden al een afspraak dat ik zou gaan.”

Waarom was Monique ook op het vakantie-eiland? “Zijn ex had daar ook iets, waardoor zij een ticket heeft gekocht en is gegaan. Een huwelijk ofzo. Het valt allemaal samen en naar mijn weten is daar niets gebeurd, maar als het anders is… Ja, dat kan ook wel zo zijn, maar ik weet dat niet. Daar is niks op gebaseerd, laat ik het zo zeggen.”

Social media

Waar is het dan wel op gebaseerd? In elk geval niet op de druk van de media, benadrukt Maasland. “Ik heb de media niet de schuld gegeven, dat is totaal verkeerd geïnterpreteerd.

Het was haar bedoeling om te wijzen op de social media. “Het waren een paar verschrikkelijke maanden kan je beter zeggen als het om de buitenwereld gaat, de bedreigingen op social media en de leugens die worden verspreid. Daar kom je pas achter als je de roze bril afzet en de balans een beetje gaat opmaken nadat we vier maanden intensief contact hebben gehad.”

De bedreigingen, zelfs per post, waren heftig, aldus Maasland. “Als je iets minder sterk in je schoenen zou staan dan ik, dan zouden er echt heftige dingen kunnen gebeuren. Dat zouden mensen echt niet aankunnen. Er is dan weinig ruimte om te kijken wat er tussen ons is.”

Negatieve reacties op social media

Toch waren er al vanaf de allereerste dag negatieve reacties. Waarom neemt ze daar pas na een paar maanden aanstoot aan? “In de eerste maanden kijk je met een roze bril naar de wereld, maar op een gegeven moment moet je toch weer gaan aarden en om je heen kijken. Dan zie ik ook wel dat ik sommige dingen niet goed heb aangepakt, bijvoorbeeld dingen posten en laten zien hoe blij we zijn, maar dat doet iedereen die verliefd is.

Heeft André het uitgemaakt of Bridget? “Ik ga helemaal niet daar op in, Frank. Ik ga niet op details in. Het is al triest genoeg. Ik heb gewoon liefdesverdriet. Het doet veel pijn en niemand heeft het daar over.

Ze hoopt dat de reacties nu gaan stoppen. “Alsjeblieft, laten we allemaal in Nederland weer een beetje aarden en ons bezighouden met belangrijke zaken, want wie zijn wij? Alsjeblieft zeg hé. Lekker belangrijk.

André en Bridget pasten niet bij elkaar

Uiteindelijk bekende Maasland dat de reden ook bij henzelf lag. “Op een gegeven moment ga je elkaar ook pas écht leren kennen en kijken hoe je in het leven staat en in je relatie staat en wat je wil in het leven. Ik ben ook een werkende moeder met een prachtig kind, dat ik ontzettend graag wil beschermen. Het is veel om mee te dealen en dan denk ik dat het soms ook beter is om je verlies te pakken. Het was superleuk, wat hebben wij een leuke tijd gehad.

Onze levenswijzen en -stijlen komen moeilijk samen. Dan moet je ook denken: hoe erg moet je hier nog in investeren? Straks wordt het dan misschien nog heftiger.

Lees ook:
Evert in Shownieuws: ‘André en Bridget uit elkaar’ (maandag)
André en Bridget bevestigen relatiebreuk aan Boulevard (maandag)
Privé spot boze Bridget Maasland op vliegveld Curaçao (maandag)
Angela: ‘Hopelijk was de seks met Bridget het waard’ (maandag)
Mediahistoricus UvA mengt zich in liefdesbreuk ‘Brazes’ (dinsdag)
Boulevard-collega’s vinden Bridget Maasland hypocriet (dinsdag)
Pijnlijk: Bridget ziet Temptation-achtige beelden Hazes (dinsdag)
Glennis gelooft boze vinger Brazes richting media niet (dinsdag)
VI-mannen kritisch over klagende André en Bridget (dinsdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen