478.000 kijkers voor De Naakte Waarheid


De kijkcijfers van woensdag 17 september 2008 (SKO)

De Naakte Waarheid (RTL4, 21:31) – Daphne Deckers probeert in De Naakte Waarheid onzekerheden van anderen weg te nemen, maar zelf is ze ook niet altijd zeker geweest van haar uiterlijk. “Ik durfde niet meer breeduit te lachen“, vertelde ze onlangs in Flair. “Naar mijn idee stonden mijn tanden schots en scheef. Ik heb jarenlang getwijfeld of ik een beugel zou nemen. Toen ik eenmaal met een beugel rondliep, vroeg iedereen aan mij waarom ik in gods- naam dat ding droeg.

Op dit moment zit het voormalige model juist erg goed in haar vel. “In de tijd dat mijn kinderen klein waren, was mijn uitgroei zo breed als een A1 en droeg ik meestal een joggingpak. Ik vind dat ik er nu veel jonger uitzie. Ik besteed meer aandacht aan mezelf en zit daardoor beter in mijn vel. Ik schijn een fronsrimpel te hebben en ik krijg wel eens te horen dat dat met één prikkie te verhelpen is. Het is niet zo dat ik meteen naar de beautykliniek ren, maar ik weet niet wat de komst van meerdere rimpels met me zal doen.” De Naakte Waarheid werd woensdag door 478.000 kijkers (madl: 8.0%) bekeken.

Gillend Naar Huis (RTL4, 20:31) – Gordon is de afgelopen jaren met name druk geweest met zijn televisiewerk. Toch brengt hij al volgende week de eerste single van zijn nieuwe album ‘A Song for You’ uit. “Het eerste nummer dat ik uitbreng, is ‘Sugar baby love’ van The Rubettes. Een glamrocknummer, dat helemaal in de stijl van Amy Winehouse en Mark Ronson is opgenomen“, vertelt Gordon. De videoclip is in de stijl van de musical ‘Hairspray’ opgenomen. “De sfeer is jaren vijftig met een knipoog naar de jaren zeventig. De instrumenten zijn speciaal uit Engeland ingevlogen en versierd met honderdduizenden Swarovski-stenen. Het ziet er allemaal fantastisch uit.” Gillend Naar Huis trok woensdag 706.000 kijkers (madl: 11.9%).

Manchester United – Villareal (NOS, Ned3, 20:40) – Manchester United is de Champions League woensdagavond begonnen met een gelijkspel. De titelverdediger kwam voor eigen publiek niet voorbij Villarreal. Het bleef 0-0. Daar kon de rentree van Cristiano Ronaldo ook niets aan veranderen. “Het feit dat sinds 1992 nog geen enkele club de Champions League twee keer op rij heeft gewonnen, geeft al aan hoe moeilijk het überhaupt is om te zegevieren in dit toernooi“, zegt Manchester-trainer Alex Ferguson. “We kunnen ons tegen Villarreal herstellen. We zitten weliswaar in een goede groep, maar ik denk dat we een uitstekende kans maken om door te gaan.” Manchester United – Villareal werd door 1.056.000 kijkers (madl: 17.6%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen