Linda de Mol: ‘Ik leef mee met Wendy van Dijk’

Linda de Mol vindt het vervelend voor Wendy van Dijk dat ze nu negatief in de publiciteit komt door de slechte scores van haar nieuwe televisieshow Million Dollar Wedding. Dat zegt Linda de Mol tegen persbureau Novum. “Als ik lees hoe negatief iedereen zich uitlaat over het programma van Wendy dan kan ik zo met haar meeleven“, vertelt Linda de Mol. “In de Talpa-periode heb ik aan den lijve ondervonden hoe frustrerend het is als je keihard werkt en er alleen maar negatief wordt gedaan.

Linda hoopt dat Wendy gewoon op dezelfde weg door blijft gaan. “Het zou heel vervelend zijn als het je gaat belemmeren om iets uit te proberen, want dan wordt het heel saai. (…)  Er wordt nu net gedaan of alles wat ik doe een succes is, maar ik heb ook te kampen gehad met slechte kijkcijfers en heel veel negativiteit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen