Ook Dijkhoff, Verhoeven en Kleinsma in College Tour

Geplaatst op Wed 10 Jan 2018 om 17:00

Drie van de vier laatste gasten van het huidige seizoen van de Twan Huys-show College Tour zijn bekend. Het gaat om Klaas Dijkhoff, Rico Verhoeven en Simone Kleinsma. Dat heeft de NTR laten weten. Na een korte onderbreking hervat College Tour aanstaande zondag zijn seizoen met António Guterres, de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. In de week erna is Rob Bertholee, het hoofd van de AIVD, te gast. Daarna volgen de drie vandaag bekendgemaakte gasten.

De aflevering met Rico Verhoeven is op zondag 28 januari, die met Simone Kleinsma op 4 februari en die met Klaas Dijkhoff op op 15 februari. Ze worden respectievelijk opgenomen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Voor alle drie de opnames kunnen geïnteresseerden zich nog aanmelden. Daarvoor kunnen zij terecht op de website van de NTR.

In College Tour interviewen studenten een gast onder leiding van presentator Twan Huys. Uiteenlopende gasten uit binnen- en buitenland waren al te gast sinds de eerste uitzending in 2007.

Foto: BNNVARA
9 Reacties op “Ook Dijkhoff, Verhoeven en Kleinsma in College Tour”


 1. Gerard Verbeek

  De Ik Toine Huys Tour.
  Weg ermee.

 2. Rodrigo

  Die Rico Verhoeven duikt ook overal ineens op, beetje mediageil typje

 3. Edwin M

  Ja Rico Verhoeven wil overal opeens aandacht lijkt het wel, maar liever hem dan die Klaas Dijkhoff. Ik vind dat zo’n geen leuke man. Hij, de volgepropte VVD man is midden dertig, oogt als 55 en praat alles goed met zijn carnaval, bier en PSV. Nog niet misschien dat ik zijn gebrabbel ga aanhoren.
  Simone Kleinsma daarin tegen is helemaal goed dat ze haar hebben gevraagd. Vakvrouw en vriendelijke verschijning.

 4. Vrede

  Verhoeven verdiend wel om erin te zitten maar het is te vroeg. Over ong 5 a 10 jaar heeft die veel meer meegemaakt(o.a. rematch Badh) en veel meer te vertellen.
  Nu krijg je denk ik voornamelijk vragen die mensen al lang gesteld hebben in interviews recent.

 5. zondernaam

  Verhoeven? Volgende week rapper Boef?

 6. Robbie

  Het programma gaat wel achteruit wat betreft gasten.

 7. shrink

  Dijkhoff zet in de Tweede Kamer met het grootste gemak Thierry Baudet weg als het vlegelige schooljongetje dat hij is en zal ook “kritisch interviewer” Toine Huys en de hele zaal studenten zonder probleem in zijn zak steken, op weg naar het premierschap.

 8. Uit Het Vak

  Simone is een mooie keuze.
  Een mooie boeiende VAKvrouw .
  met een jarenlange succesvolle carriere en een verhaal.

 9. SOLANGE

  Twan Huys blijf thuis narcistisch mannetje en een kapsones als ie op de Albert Cuyp loopt als menden hem groeten draait ie zn rimpelkop om

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.