Ron Brandsteder bij Matthijs voor even terug op tv

Ron Brandsteder is in december weer even terug op televisie. Niet met de beroemde Laat Ze Maar Lachen-show die hij jarenlang presenteerde op oudejaarsavond bij RTL 4, maar als gast in de feestelijke NPO 3-show Top 2000 a gogo. Dat heeft de NTR laten weten. Al vijftien jaar lang laat de Top 2000 a gogo tussen kerst en oud & nieuw zes avonden achter elkaar haar licht schijnen op de lijst der lijsten van NPO Radio 2. Ook Brandsteder komt op visite in de Matthijs van Nieuwkerk-show.

Brandsteder zit in de tweede aflevering op 27 december, waarin hij vertelt over het Vliegermolenconcert waar hij Colin Blunstone ontmoette.

Onderstaand de volledige afleveringen-informatie:

De Top 2000 a gogo – aflevering 1, 26 december
In deze aflevering onder meer een reportage over singer-songwriter Beth Hart en acteur Nasrdin Dchar over zijn liefde voor Michael Jackson. De Formatievloggers doen de quiz.

Top 2000 a gogo – aflevering 2, 27 december
In deze aflevering onder meer een reportage waarin Alice Cooper vertelt over ‘How you gonna see me now’ en presentator Ron Brandsteder over het Vliegermolenconcert waar hij Colin Blunstone ontmoette. De quiz wordt gespeeld door Jeangu Macrooy en Angela Groothuizen.

Top 2000 a gogo – aflevering 3, 28 december
In deze aflevering onder meer een reportage over ‘Crazy on you’ van de band Heart en presentatrice Dionne Stax over haar verliefdheid op Jon Bon Jovi. De quiz wordt gespeeld door Herman Brusselmans en Roxanne Hazes.

Top 2000 a gogo – aflevering 4, 29 december
In deze aflevering onder meer een reportage over Tears for Fears met ‘Shout’ en Blue Oyster Cult met ‘(Don’t fear) The reaper’. Cabaretier Vincent Bijlo vindt dat Stevie Wonder op nummer 1 moet staan.

Top 2000 a gogo – aflevering 5, 30 december
In deze aflevering onder meer een reportage over Benny Anderson van ABBA en het nummer ‘Golden Brown’ van The Stranglers. Actrice Romana Vrede vertelt over haar favoriete liedje ‘The Weight’ van The Band.

Top 2000 a gogo – aflevering 6, 31 december
In deze aflevering onder meer een reportage over ‘Rosanna’ van Toto en presentator Art Rooijakkers over zijn verslaving aan Bruce Springsteen. Roel van Velzen is onze huispianist.

Helden van de Top 2000, 31 december
De Top 2000 wordt swingend afgesloten op oudejaarsavond met het concert de Helden van de Top 2000. Chef’Special, Bløf, Douwe Bob, 3JS, Miss Montreal, VanVelzen, Rondé en Di-Rect nemen je mee langs hun muzikale hoogtepunten uit de Top 2000. Want: allen spelen nummers van hun Top 2000-helden. Presentatie: Gerard Ekdom.

De Top 2000 a gogo zal elke avond om 19.30 uur te zien zijn op NPO 3. Helden van de Top 2000 komt op 23.50 uur op zender.

Foto: MAX, Mike Roelofs

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen