Dennis Schouten schrikt van geweld tegen Tim Hofman

Dennis Schouten, dé grote ster van het PowNews, is geschrokken van het nieuws dat Tim Hofman is toegetakeld tijdens tv-opnames. Hij vindt dat het de spuigaten uitloopt met het geweld tegen verslaggevers. Dat laat hij weten op Facebook. Schouten baalt er vreselijk van, temeer omdat ook hij uitdagende televisie maakt. “Mensen ik ben er klaar mee. Ben zelf ook meerdere keren geconfronteerd met geweld omdat mensen mijn filmpjes of mijn werk niet leuk vinden“, zegt hij.

Eerst dacht Schouten dat hij het geweld zelf uitlokte. “Ik dacht dan altijd: ach ja Dennis, soms ben je ook een vervelend klotejong. Maar, als zelfs al mensen van knuffelomroep BNN het ziekenhuis in worden geslagen, lijkt het bijna een trend te worden om verslaggevers te gaan meppen als je het niet met ze eens bent!

Veel mensen reageren alsof het terecht is dat Hofman klappen heeft gekregen. “Ik lees dan ook nog reacties als ’terecht’ of ‘deze lastige *****-mensen verdienen ook klappen!’ Oke.

Bizar, vindt Schouten. “Als ik dan bij de supermarkt kom en voor de zoveelste keer is het melkvak niet goed gevuld, mag ik dan ook de vakkenvuller van dienst met een pak melk voor het hoofd slaan?

Al die berichten/opmerkingen over men moeder, oma en vermoedens over mijn geaardheid prima, komisch zelfs. Maar laten we alsjeblieft van verslaggevers afblijven.”

Lees ook: Tim Hofman moet zes weken door rietje eten na klap (vanochtend)

Foto: PowNews

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen