Floortje Dessing te gast in College Tour

Foto: RTLFloortje Dessing is dit seizoen te gast in College Tour, het tv-programma waarin studenten prominente gasten bevragen onder leiding van Twan Huys. Dat heeft de NTR zojuist bekendgemaakt. Dessing is uitgenodigd omdat ze ‘de koningin is van de reisprogramma’s’. “Voor haar televisieprogramma’s reist ze al jaren de hele wereld over. Na programma’s te hebben gemaakt voor RTL en Veronica, maakt ze in 2009 de overstap naar BNN waar ze acht seizoenen 3 op Reis maakt“, aldus College Tour.

Met 3 Op Reis wist ze als tweede reisprogramma ooit het communistische Noord-Korea binnen te komen, memoreert de redactie van het programma.

In 2014 kreeg Dessing de kans om haar eigen programma te maken: het kijkcijferkanon Floortje Naar Het Einde Van De Wereld.

In dit programma reist ze af naar de meeste geïsoleerde uithoeken en verhalen van de wereld. “Haar programma is zo populair dat er iedere aflevering ruim 2 miljoen kijkers met haar meereizen.”

De aflevering met Dessing wordt op vrijdag 26 februari om 21.10 uur uitgezonden op NPO 2.

De NTR heeft nog een gast aangekondigd: Daan Roosegaarde, een pionier op het gebied van kunst en architectuur. Hij zit in de aflevering van vrijdag 19 februari.

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen