Paul de Leeuw vindt extra NOS Journaal ‘raar’

Foto: RVDAPaul de Leeuw begrijpt er niets van dat de NOS momenteel een extra Journaal uitzendt over de gijzeling bij de omroep. Dat laat de tv-ster weten op Twitter. Ron Fresen presenteert sinds negen uur een geïmproviseerd Journaal vanuit Den Haag, omdat het nog niet mogelijk is om uit te zenden vanuit Hilversum. Hij praat met getuigen over de gijzeling die eerder op de avond plaatsvond. “Echt, het is griezelig, maar wat er op NPO 1 gebeurt nu met geen nieuws is redelijk, ehhh, raar!“, zegt De Leeuw.

De Leeuw vindt het onbegrijpelijk dat NPO 1 tussen acht en negen uur ’s avonds op zwart stond. “Kom op! Eva Jinek is verstild“, zei hij over een bevroren promo.

Kom op mensen! We laten ons niet bang maken! Druk op de knop ‘start Wie is de Mol’ en Eva Jinek vertelt ons wat en hoe! Durf!!!

Ondertussen houdt De Leeuw zich vooral bezig met een vraagstuk over de gegijzelde portier. “Waar komt de portier te zien? DWDD, Jinek, Nieuwsuur, Koffietijd, EenVandaag?

Alle reguliere NPO 1-programma’s zijn vanavond afgelast. Er wordt uitgebreid verslag gedaan van de gebeurtenissen bij de NOS.

 

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen