Rachel Hazes heeft nú al bonje in brasserie: ‘Ook buren zijn woest’

Wat een portret is die Rachel Hazes ook. Ze vlucht uit Nederland omdat ze hier met iedereen ruzie heeft, maar nu heeft ze ook al bonje in Torremolinos. “Zelfs haar buren zijn er klaar mee!”

Rachel Hazes © SBS

Rachel Hazes is ons land ontvlucht en runt nu een of ander brasserietje in de ordinaire Spaanse badplaats Torremolinos. En je raadt het al: daar heeft ze nu ook al ruzie. “Het waren twee hele mooie weken, maar ja, nu schijnt er toch wel het een en ander mis te gaan, hè, Bart, hebben we van bronnen gehoord in Torremolinos”, zegt Patty Brard in Shownieuws.

Boze omwonenden

De buren van Rachels zaak zouden heel erg klagen over het geluid. Collega Bart Ettekoven: “Er zouden inderdaad mensen geklaagd hebben over het geluid, maar dat hebben we niet bevestigd gekregen. We hebben echt wel eromheen gebeld, omdat we van verschillende bronnen eigenlijk hoorden dat er inderdaad stront aan de knikker is.”

Patty: “Maar ja, we hebben het niet bevestigd gekregen van de mensen zelf. Wel van de omwonden die ons dus inderdaad gebeld hebben om te zeggen dat het ontzettend luidruchtig is. Er schijnt allemaal nieuw personeel rond te lopen dat zelf ook nogal wat biertjes en shotjes lust en ook wel héél klantvriendelijk is, als je begrijpt wat ik bedoel.”

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk? Wat is daar mis mee? Ah, Patty bedoelt het dubbelzinnig. “Die leggen het af en toe aan met de klanten en dat is ook niet helemaal de bedoeling.”

Rachel heeft de zaak overgenomen van Melanie Beense, de dochter van zanger Peter Beense. “Melanie zou het personeel gaan inwerken, maar die is daar nu niet meer, want die heeft er wat van gezegd en toen wij vandaag belden naar Casa Hazes en vroegen of ze er nog werkt, kon het personeel daar geen antwoord op geven”, aldus Patty.

Terugbellen

Melanie Beense durft helemaal niets meer te zeggen, vertelt Bart. “We konden haar later op de dag terugbellen, maar toen heeft ze niet meer opgenomen. We hebben haar vanochtend vroeg even aan de lijn gehad en toen zei ze: ‘Het komt nu even niet uit, maar ik bel later nog terug.’ Toen heeft ze de hele dag niet meer haar telefoon opgenomen.”

Hij vervolgt: “Ja, ze is hoogzwanger, vandaar dat ze er niet meer zou zijn. Maar twee weken geleden riep ze nog dat ze het personeel ging inwerken en er op volle kracht tegen aan zou gaan, maar nu is ze er al niet meer te vinden.”

Niet meer welkom

Is Melanie dan zó plotseling uit haar brasserie gerukt? “Ze schijnt er af en toe nog wel even te zijn om wat vaste klanten gedag te zeggen”, weet Bart.

Ehh, nou, dat mag óók niet meer van Rachel, weet Patty. “Ook daar schijnt ze niet meer welkom te zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes heeft nou eenmaal een rechtvaardigheidsgevoel, roept bestie Guido steeds. Lachwekkend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen