Bridget Maasland bezorgd over scholing kinderen Wietze de Jager

Bridget Maasland maakt zich zorgen over de scholing van de kinderen van Wietze de Jager, aangezien ze naar Bonaire verhuisd zijn. “Ik snap wel dat je ze liever hier op school hebt.”

Bridget Maasland en Wietze de Jager © RTL, 538

Nicolette Kluijver heeft vier jaar lang met haar kinderen op Bonaire gewoond, maar ze heeft besloten om terug te verhuizen naar Nederland. Volgens Bridget Maasland ligt dat mede aan het onderwijs op het eiland. “Ja, toch omdat ze de kinderen hier dan naar school wil doen, hè? Ik snap dat wel”, zegt ze in De BLVD Podcast.

Beter in de zon

Showkenner Eric de Munck vindt het ergens ook wel jaloersmakend als je zomaar op een tropisch eiland kunt gaan wonen. “Ja, ik snap het ergens wel voor school, maar als je dan John Ewbank ziet en Kelly Weekers, die dan wonen op Ibiza… Ik zou het toch ook wel lekker vinden om dan bij zonsondergang op je laptop te zitten dáár.”

Beter in de zon ‘dan zeg maar in het altijd regenachtige Nederland’, aldus Eric. “Ik denk: als je de keuze hebt, zou ik daarvoor kiezen.”

‘Qua scholing’

Het is volgens Bridget echter ook belangrijk om voor je kinderen te kiezen. “Jawel, maar de kinderen, zeker van Nicolette, vonden het ook fantastisch. Het waren een soort Mowgli’s die lekker de hele dag op blote voeten buiten aan het struinen waren. Het is natuurlijk een heel ander leven, die wilden ook eigenlijk niet terug, maar qua scholing…”

Als we Bridget mogen geloven is het onderwijs dus niet al te best op Bonaire en dat zou slecht nieuws zijn voor Wietze de Jager, aangezien hij net met zijn hele gezin naar Bonaire is verhuisd, waar zijn kinderen ook op school zitten. “Misschien op Ibiza wel, hè. Daar heb je natuurlijk een International School en dat zal heus wel goed zijn.”

‘Ja, toch?’

Uiteindelijk zal zo’n eiland ook wel vervelen, verwacht Eric. “Zo’n strand, dat klinkt natuurlijk inderdaad heel idyllisch en fantastisch, maar op een gegeven moment heb je die kokosnoten en die palmbomen natuurlijk ook echt wel gezien.”

Bridget beaamt dat. “Ja, toch?”

Waar ze zelf heen zou willen emigreren? “Oeh, ik heb vroeger wel eens gezegd – maar dat kan niet zolang mijn ouders nog leven of familie hier is – dat ik wel naar Australië zou willen. Die hebben daar echt alles. Mooi weer, leuke mensen, het weidse. Het is allemaal heel uitgestrekt. Ja, ik vind het gewoon een heel fijn land en hele fijne mensen.”

Instagram

Wietze’s kinderen gaan naar school op Bonaire:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bridget Maasland kijkt neer op de scholen op Bonaire. Vooringenomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen