Tim Hofman-broertjes slachten Yvonne Coldeweijer af: ‘Ze is gek!’

Sam en Rijk Hofman, de ongetemde broertjes van NPO-grootheid Tim Hofman, openen de aanval op Yvonne Coldeweijer. De heren menen dat haar berichtgeving zwaar onbetrouwbaar is.

Sam en Rijk Hofman en Yvonne Coldeweijer © Instagram, RTL

De Tim Hofman-broertjes Sam en Rijk zijn absoluut geen fan van Yvonne Coldeweijer. Ze vinden haar een heks. “Ik vind haar echt vreselijk”, zegt Sam (links van Tim) in de podcast Broers. “Zij is gewoon helemaal gek. Die Life of Yvonne… Ik kreeg een dm van iemand die zei: ‘Ja, die Life of Yvonne had het over jou op een roddelplatform.’”

‘What the f*ck!’

Sam ging direct kijken. “Ik zo kijken en toen had ze in een Telegram-groep zo’n roddelding ofzo en dan had ze het over een of andere roddel dat iemand meedoet met Holland’s Next en toen zei ze in één keer tussendoor: ‘Maar Sam is ook een aantal jaar geleden betaald om mee te doen.’ Hahaha! Zij verzint gewoon shit wat haar uitkomt!”

Zijn broertje Rijk (rechts van Tim) daarop plagend: “Sam, was jouw jaarsalaris van 2019 niet 430 euro?”

Sam: “Ja. Hahaha. What the f*ck!”

‘Het klopt nooit!’

Rijk vindt Yvonne een onbetrouwbare meid. “Ik moet eerlijk zeggen: ik ben nu rond de 25 keer op juice channels gekomen. Juice Channel doet nog wel een soort van hun best ofzo, RoddelPraat doet enigszins ook nog wel een beetje onderzoek, maar die Life of Yvonne heeft nog nooit iets over mij gezegd dat klopt!”

Sam: “Nee, over mij ook niet. Zij doet gewoon maar wat!”

Rijk: “Maar ook niet een klein stukje van het verhaal. Gewoon níks van het verhaal klopt de hele tijd!”

Sam: “Maar hoe komt zij hieraan? Zij verzint toch gewoon echt shit?”

Rijk: “Ja, zij verzint echt shit.”

Sam: “Gewoon wat zij denkt dat zou kunnen.”

Gele jas

Rijk: “Maar we hebben het nu wel weer over d’r, dus het is wel slim. Bij haar kun je echt naar buiten lopen met een gele jas en dan staat er…”

Sam: “‘Sam Hofman gespot in een rode jas. Hij gaat vreemd!’”

Rijk: “Wat is dat gezeik met vreemdgaan ook? Ik word daar de laatste tijd lijp van. Hoe worden mensen helemaal boos op iemand als diegene een afspraak verbreekt tussen haar of hem en de relatie?”

Sam: “Wat gaat een ander dat aan?”

‘Bizarste ooit!’

Rijk: “Ja, dat is dan de roddel, maar echt boos worden… Iemand daarom een k*tmens vinden. Dat vind ik echt het bizarste ooit.”

Sam: “Ja, dat is echt f*cking raar. Waarom de f*ck volgen mensen dat?

Rijk: “Nou, ik snap het wel bij juice channels, maar niet die van haar. RoddelPraat snap ik ook, want die hebben nog humor. Dat kan je humor wel of niet zijn, maar zij hebben humor, dus ze hebben nog iets om te lachen. Je hebt iets om te kijken, ook al zijn de roddels eventueel niet helemaal waar.”

Overigens heeft Yvonne vorige maand een onderzoek naar Tim Hofman aangekondigd. Ze krijgt naar eigen zeggen de rillingen van hem.

Broers

De podcast Broers waarin Yvonne wordt afgekraakt:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen