Yvonne Coldeweijer start onderzoek: ‘Ik krijg de rillingen van Tim Hofman’

Tim Hofman is door Yvonne Coldeweijer van een lijst met ‘normale BN’ers’ af gehaald. Ze heeft naar eigen zeggen juice over hem ontvangen waar ze enorm van is geschrokken. “Ik krijg er rillingen van.”

Tim Hofman en Yvonne Coldeweijer © RTL, Instagram

Het is inmiddels een half jaar geleden dat Tim Hofman historie schreef met zijn BOOS-aflevering over misbruik bij The Voice of Holland. Een aantal mannen zijn door de uitzending behoorlijk van hun voetstuk gevallen, waaronder Ali B, Jeroen Rietbergen en Marco Borsato. Heren die stuk voor stuk ook worden uitgekotst door Yvonne Coldeweijer.

Yvonne jaagt op Tim

Yvonne vreest echter dat Tim straks ook hoort bij het rijtje van mannen die ze uitkotst, want ze heeft hem uit voorzorg van een lijst met ‘normale’ BN’ers af gehaald. En dat is natuurlijk behoorlijk schrikken, omdat Tim bekendstaat als de man in Hilversum die alle misstanden in ons land blootlegt.

Zelf is Tim ook niet helemaal zuiver op de graat, meent Yvonne. Ze schrijft op haar juicekanaal: “Tim Hofman heb ik met een bloedgang van de lijst gehaald! Heb wat gehoord over zijn vorige relatie waar ik de rillingen van kreeg… Dit vergt wel nader onderzoek 🕵🏼‍♀️.”

Jim ook van de lijst

Haalt Yvonne nóg een BN’er van de lijst? Ja, niemand minder dan huispapa Jim Bakkum, door zijn vrouw ‘de saaiste ster van het noordelijk halfrond’ genoemd.

Yvonne: “Iets gekkigs gehoord over Jim, maar weet niet of ik dat moet geloven (al sta ik tegenwoordig nergens meer van te kijken 🤣). Eerlijk gezegd durf ik er mijn hand niet voor in het vuur te steken, dus uit voorzorg maar van de lijst gehaald. 😅)”

Welke mannelijke BN’er blijft er dan over op de lijst? “Teleurstellende mededeling: alleen Fransie Bauer staat nog op de lijst. In Frans we trust.”

MeToo-schandaal

Heeft Yvonne nog meer nieuws over mannen die zich mogelijk misdragen? Ja. “Er is melding gedaan van een #MeToo-schandaal bij de publieke omroep, maar omdat de presentator ontzettend populair is, wil de omroep er niet naar handelen. Dit is een zeer kwalijke zaak, aangezien het gat om seksuele intimidatie richting werknemers.”

De melding is gedaan door een stagiaire, zegt Yvonne. “Omdat de omroep niks wil doen en als de dood is dat dit naar buiten komt, ben ik op zoek naar spionnen die hier meer over weten en hierover willen praten.”

Stories

De stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan u zich voorstellen dat Tim Hofman überhaupt wat op zijn kerfstok heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen