Dries Roelvink afgekraakt op de nationale tv: ‘Totaal krankzinnig!’

Dries Roelvink geniet met volle teugen van de aandacht die hij krijgt nu een aantal filmpjes waarop hij wijn proeft viral zijn gegaan, maar niet iedereen is fan. “Hij is compleet krankzinnig.”

Dries Roelvink © Instagram

De manier waarop Dries Roelvink een glas wijn keurt ging deze zomer viral op social media. Een TikTok-filmpje van de wijnproevende volkszanger is al miljoenen keren bekeken en sindsdien wil werkelijk elke cameraploeg even bij hem komen filmen. Zo mag de zanger vanavond wijnproeven bij de spuit elfjes van Editie NL.

Compleet krankzinnig

René van der Gijp begint inmiddels een beetje Roelvink-moe te worden. Hij heeft gisterenavond keihard naar hem uitgehaald in Vandaag Inside. “Die Roelvink is natuurlijk gewoon een krankzinnige. Die is compleet krankzinnig.”

De voetbalanalist zag Dries vorige week zitten in Op1, waar hij aanschoof om te praten over de vissport. “Ik zag hem laatst zitten bij Op1 en iedere vraag aan hem draait hij zo dat hij het na vijf seconden over zichzelf heeft. Dat is echt geweldig. Dus de vraag gaat niet over hem, maar na vijf seconden praat hij over zichzelf.”

‘TBS? Voor z’n zoontjes!’

Johan Derksen verbaasd: “Maar waarom zit hij bij Op1? Want hij kan niet zingen en voor de rest is niemand geïnteresseerd in Dries Roelvink.”

Tafelgast Job Knoester daarop: “Ik heb ook wel eens met hem bij Op1 gezeten. Toen ging hij me allerlei vragen over TBS stellen.”

Johan lachend: “Voor z’n zoontjes natuurlijk!”

Instagram

De wijnproevende Dries:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dries Roelvink die een glas wijn keurt. Grappig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen