Jaimie Vaes gesloopt in Boulevard: ‘Stop eens met je kloteserie!’

Jaimie Vaes is op een ongenadig harde wijze bekritiseerd in RTL Boulevard. Een van de deskundigen, Rob Goossens, vindt dat ze moet stoppen met haar ‘kloteserie’. “Het is gênant!”

Jaimie Vaes en Rob Goossens © RTL

Het leven van Jaimie Vaes is drastisch veranderd sinds ex-vriend Jorik Scholten haar mishandelde met een autodeur. Jorik, beter bekend als Lil Kleine, weigert alimentatie te betalen en daarom moet Jaimie haar eigen broek ophouden. Met haar eigen reallifesoap op Discovery+ brengt ze brood op de plank voor zichzelf en haar zoontje.

‘Kloteserie!’

Jaimie’s soap wekt desalniettemin enorme ergernis op bij Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard. “Haar nieuwe vriend is dj en zij is nu haar eerste stappen aan het zetten. Ik hoop eigenlijk dat hij haar daar ook een beetje in kan helpen en dat zij zometeen zó druk wordt met dj’en dat ze kan stoppen met die tenenkrommende kloteserie.”

De serie in kwestie, Jaimie in the Vaes Lane, is volgens Rob niet om aan te zien. “Dat is me toch gênant jongens! Ik ben het aan het kijken, maar elke seconde die het langer duurt, denk ik: waar verkwist ik mijn tijd toch aan?”

Uitventen

Het is verschrikkelijk hoe Jaimie te koop loopt met haar break-up, vindt Rob. “Dit nieuwe seizoen is ze dus die nasty break-up met Lil Kleine elke keer maar weer extra aan het uitventen. Dan denk ik: wees nou eindelijk eens een keer de verstandigste!”

Jaimie onthult in haar soap dat Jorik een aantal cadeau gegeven horloges terugeist van haar en hun zoontje. “We weten dat Lil Kleine een kleuter is, dat hoef je niet honderd keer te zeggen, maar ja: zij wil graag in beeld en haar vrienden willen graag in beeld, dus loopt die serie door. Ik zou het niet meer doen als ik haar was.”

Vierde seizoen

Denkt Rob dat er een vierde seizoen van Jaimie’s soap komt? “Ik denk het wel. Er wordt over geluld en ik werk daar hier nu helaas ook aan mee, dus er zal wel een nieuw vierde seizoen komen, maar ik kijk daar niet naar uit.”

Jaimie kreeg vorige week ook al een flinke uitbrander in Shownieuws. Daar werd ze keihard aangepakt door Guido den Aantrekker. Rob is als columnist werkzaam voor een van zijn bladen.

Boycot?

Het is overigens maar de vraag of Jaimie na deze afslachting nog wel zin heeft om RTL Boulevard te woord te staan. Er is in elk geval een BN’er die niet meer met het programma wil praten na een uitbrander van Rob, namelijk Rachel Hazes.

Rachel vindt het zeer grievend wat Rob over haar gezegd heeft. “Straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loopt ze nog stééds met het lijk te zeulen”, riep hij over haar.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Deelt u de ergernis over Jaimie Vaes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen