Jaimie Vaes afgekat in Shownieuws: ‘Ga lekker vakkenvullen!’

Jaimie Vaes is behoorlijk afgekat door een van de deskundigen van Shownieuws. Ze is volgens Story-baas Guido den Aantrekker iemand die meer thuishoort in de supermarkt dan in de media.

Jaimie Vaes en Guido den Aantrekker © YouTube, SBS 6

Het stoort Story-baas Guido den Aantrekker mateloos dat Jaimie Vaes haar verstoorde verhouding met Jorik Scholten (Lil Kleine) zo uitvent in de media. Ze heeft hun relatie verbroken nadat hij haar op ernstige wijze mishandelde en is nu alleen verantwoordelijk voor de opvoeding van hun kindje. Het is een belangrijk onderwerp in haar eigen realitysoap.

Jaimie en haar vader

Shownieuws liet gisterenavond beelden zien uit Jaimie’s soap. Hierin praat ze met haar op Bali woonachtige vader over de gewelddadige relatie waar ze in zat. “Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan”, zegt hij.

Dyantha Brooks, presentatrice van de showrubriek, na afloop van het item: “Ja, haar situatie met Lil Kleine is dus ook wel moeilijk gebleken voor de familie.”

Guido doet er lacherig over: “Ja, ik probeer mijn gezicht een beetje serieus te houden. Ik moet hier eigenlijk een beetje om lachen.”

‘Onbeduidend iemand’

Dan gaat Guido los over Jaimie. “Ik vind haar sowieso persoonlijk een volkomen onbeduidend iemand die dankzij Lil Kleine bekend geworden is, en volgens mij niet andersom. Ze gaat dit nu zelf ook weer een beetje exploiteren in zo’n reeks. Dat neemt niet weg dat het voor haar natuurlijk een afschuwelijk verhaal is geweest hoor, laat ik duidelijk zijn.”

Ze moet stoppen met het teren op haar mishandeling, vindt Guido. “Als je nou echt het belang van je kind op het oog hebt ga je zoiets sowieso niet doen, maar dit zijn toch allemaal mensen… Sorry dat ik het zeg, maar ook Jaimie is iemand die toch dat graantje mee wil pikken van de schijnwerpers en die een ster wil worden.”

Vakkenvullen

Guido ziet geen ster in Jaimie. “Dat heeft ze volgens mij niet echt in zich. Ik vind het jammer dat ze het op die manier doet.”

Wat moet ze dan doen? “Ga lekker de handjes uit de mouwen steken in de supermarkt. Wat is daar erg aan? Er zijn zoveel mensen die gewoon een normale baan hebben. Waarom moet je dan ook, als je toevallig bekend bent geworden door je relatie, een leven in de showbizz continueren?”

Hard gelag

Waarom zou Jaimie in de supermarkt gaan werken als ze haar bekendheid kan gebruiken om flink te cashen? Eén ding is zeker: een baantje in de supermarkt kan haar huidige levensstijl niet betalen. “Dat is een hard gelag dan, maar zo is het leven denk ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jaimie Vaes casht dankzij haar bekendheid als ex-vriendin van Lil Kleine. Goedkoop of good for her?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen