Woeste Rachel Hazes geeft geen interviews meer aan RTL Boulevard

Rachel Hazes is woest op RTL Boulevard en geeft daarom geen interviews meer aan het programma. De reden daarvan is dat Rob Goossens enkele kritische uitspraken over haar heeft gedaan.

Rachel Hazes © RTL, SBS

Vlak voor het weekend was Rachel Hazes te zien met een interview in RTL Boulevard om haar SBS 6-show Hazes is de Basis te promoten. Na afloop van het item kreeg ze een enorme uitbrander van Rob Goossens, die haar adviseerde een andere hobby te zoeken. “Want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.”

‘Iets met een lijk’

Daar is Rachel zó boos over dat ze de cameraploeg van RTL Boulevard gisteren niet te woord wilde staan op de première van de Hazes-musical. Presentator Eddy Zoëy: “Nou heeft Boulevard íedereen ongeveer voor de lens gehad, Rob Goossens, behalve Rachel. Dat schijnt te maken te hebben met wat jij ongeveer gezegd hebt, niet zo lang geleden.”

Rob: “En ik was nog wel zo aardig.”

Daan Nieber: “Iets met een lijk was het toch?”

‘Toch niet onaardig?’

Rob vindt dat hij helemaal niet te ver is gegaan. “Ja, maar dat André Hazes inmiddels dood is… Ik hoop dat zij dat ook doorheeft. Ik heb alleen gezegd dat ik haar een nieuwe hobby gun. Dat lijkt me toch niet zo onaardig?”

Het is niet duidelijk hoe lang Rachel niet meer met RTL Boulevard wil praten.

Wél in Shownieuws

Rachel wil nog wél met Shownieuws praten. Daar zit immers haar goede relatie Guido den Aantrekker aan de desk. Een saillant detail is dat Guido niet alleen Story-baas is, maar óók de creatief directeur van onder meer Veronica Superguide. Voor dat blad is Rob tegenwoordig columnist.

Tegen de cameraploeg van Shownieuws vertelde Rachel hoe het inmiddels met haar weinig geliefde zoon André Hazes jr. gaat. “André is gewoon herstellende van een emotionele burn-out en hoe iemand dat invult, moet diegene zelf bepalen en André is gewoon mooie reizen aan het maken. Het gaat beter met André, ja.”

‘Sorry, schat’

Wanneer verschijnt André weer in de media? “Nee, ik laat me daar niet over uit, sorry. Je doet je werk hoor schat, maar dat is gewoon de afspraak.”

Na het interview met Rachel viel er aan de Shownieuws-desk geen overtogen woord over de Hazesjes, precies zoals Rachel het wenst dus.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes is weer volop in de media. Bent u al direct weer Hazes-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen