Jandino Asporaat wekt ergernis Marc-Marie Huijbregts: ‘Zó stom!’

Jandino Asporaat wekt flinke ergernis op bij collega-cabaretier Marc-Marie Huijbregts. Het pochen met je BN’er-status is wat Marc-Marie betreft not done. “Dat vind ik stóm!”

Jandino Asporaat en Marc-Marie Huijbregts © Instagram, RTL

Mensen die vliegen via Schiphol worden geplaagd door extreem lange rijen, maar die gelden niet voor Jandino Asporaat. Hij werd een dikke maand geleden vakkundig langs alle rijen geleid omdat hij een bekende Nederlander is: “Psst Jandino, zodra je ingecheckt bent, bel me. Ik breng je naar boven!”

Marc-Marie ergert zich

Marc-Marie Huijbregts vindt het niet netjes om daarover op te scheppen, vertelt hij dit weekend in de nieuwste aflevering van zijn podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets. “Jandino had allemaal speciale service gekregen zodat hij overal langs de rij mocht.”

Hij vervolgt: “Ze waren de luiertas vergeten, dus ze waren veel te laat op Schiphol en iedereen ging hem helpen enzo. Toen ging hij dat op Instagram zetten. Dat vind ik altijd zo… Waarom zou je dat nou doen?”

‘Het is zó stom!’

Co-host Aaf Brandt Corstius: “Ik weet niet of je je daar heel erg populair mee maakt. Van: ik mag overal voordringen.”

Marc-Marie: “Waarom zou je het doen? Als de mensen de hele tijd in de rij moeten staan en jij wordt dan doordat je Jandino bent voorgelaten. De KLM helpt en weet ik veel wie allemaal helpt. Dat moet je allemaal zelf weten, maar dan denk ik: dat ga je toch niet zo op Instagram zetten? Dat vind ik stóm!”

‘Jezus!’

Tot slot haalt Marc-Marie ook nog uit naar de ecologische projecten die Jandino allemaal zou opzetten op Curaçao. “Hij houdt heel erg van de natuur en ‘minstens één keer per maand vlieg ik op en neer naar Curacao’. Jezus.”

Aaf: “Ja, daar red je de natuur wel mee! Zo bizar!”

Instagram

Jandino is op dit moment op vakantie in Turkije:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen