Rob Kamphues terug na blunder met pikante beelden: ‘Viezerik!’

Rob Kamphues is na zijn blunder met het lekken van pikante beelden alweer terug op Instagram. Hij wordt echter overladen met kotsgezichtjes vanwege informatie die Yvonne Coldeweijer heeft gedeeld.

Rob Kamphues © SBS 6

De bijna zestigduizend volgers van Rob Kamphues (61) schrokken zich dinsdag helemaal wezenloos. De presentator plaatste in zijn openbare stories op Instagram opeens een filmpje waarop hij ontkleed te zien is, terwijl hij zichzelf en zijn opgewonden lid betast. Het stond bijna een kwartier online, waardoor het direct werd opgepikt door de juicekanalen.

Smerig verhaal

Rob haalde met het schaamrood op de kaken zijn Insta-pagina offline, maar is nu alweer terug. Hij wordt echter niet overladen door steunbetuigingen, maar door kotsgezichtjes. In de tussentijd heeft juicekoningin Yvonne Coldeweijer hem namelijk beschuldigd van dubieus gedrag.

Het gaat bij Rob veel verder dan dit ‘onschuldige foutje’, aldus Yvonne op haar juicekanaal. “Het wordt echt een smerig verhaal. Mijn spion kreeg vorig jaar ongevraagd allerlei DM’s van Rob met selfies, d*ckpics, geile teksten en zelfs aftrekfilmpjes. Bluh. De spion is een jongedame van in de twintig en kent Rob helemaal niet.”

Oude viezerik

Dit gaat volgens Yvonne echt veel te ver. “Ze heeft natuurlijk nooit om dit soort beelden en teksten gevraagd en noemt hem zelfs ‘een oude viezerik’.”

Yvonne deelt meerdere berichten die Rob heeft gestuurd. “Zal ik je kontje binnenkort lekker volsp**ten?”, zegt hij bijvoorbeeld.

Het commentaar van Yvonne? “Gadverdamme Rob!”

‘Gore d*ckpics’

Yvonne heeft ook een foto van Robs geslachtsdeel binnengekregen. Ze schrijft: “De gore d*ckpics heb ik ook gezien, maar zal ik jullie besparen. You’re f*cking welcome.”

Die expliciete foto deelt Yvonne overigens wel in haar betaalde Telegram-chat. “Voor de liefhebbers hier de d*ckpic die ik niet kan plaatsen op Insta 😂😂😂”, schrijft ze erbij.

Negatieve reacties

Rob wordt ondertussen belaagd op Instagram. “Viespeuk🤡🤡🤡”, zegt de een. En de ander: “Viespeuk, schaam je.”

Wilfred Genee leeft mee met Rob. “Het is een beetje pijnlijk geworden voor die meneer”, zegt hij in Vandaag Inside.

Advocaat Job Knoester denkt dat Rob dit soort foto’s beter gewoon per WhatsApp kan versturen. “Ik snap niet waarom je dat via Instagram doet. Dan krijg je die vergissingen.”

Story

Een van de stories van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat het delen van de foto's van Rob Kamphues' geslachtsdeel te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen