Rob Kamphues verlaat Instagram na blunder met pikante beelden

Rob Kampheus heeft zijn Instagram-pagina offline gehaald na het per ongeluk delen van zeer pikante beelden. “Hij is waarschijnlijk heel erg geschrokken. Laat dit een lesje voor hem zijn.”

Rob Kamphues © MAX

De 61-jarige Rob Kampheus verbijsterde zijn volgers gisteren door een zeer pikant filmpje te plaatsen in zijn openbare stories op Instagram. Hierop is de presentator ontkleed te zien, terwijl hij speelt met zijn op hol geslagen drilboor. Het is niet toegestaan om dit soort expliciete beelden te delen op Instagram, maar het betreft hier natuurlijk een foutje.

Plagende Rob

Het is evident dat Rob dit filmpje wilde sturen aan één persoon. “Om je te plagen tijdens je werk”, stond er namelijk bij. Toch werd het filmpje onmiddellijk opgepakt door juicekanalen als die van Yvonne Coldeweijer, maar ook het beruchte GeenStijl is ermee aan de haal gegaan.

Yvonne kon de beelden niet lang in haar Insta-stories tonen. “Oké, Insta heeft natuurlijk per direct die sappige, juicy stories verwijderd. Ik snap het ook wel, want het is natuurlijk niet echt de bedoeling dat wij dit soort p*rnografische video’s te zien krijgen van BN’ers.”

‘What the f*ck!’

Het is uiterst onhandig van Rob, vindt Yvonne. “Hij had het dus op zijn openbare stories gezet en het was waarschijnlijk voor één persoon privé bedoeld, maar what de f*ck: het stond er echt al twaalf minuten op. Echt superlang! Dat is echt heel dom, Rob! Sowieso, als je BN’er bent geldt dit al helemaal, maar voor alle mensen: jongens, don’t do it.”

Je moet dit soort dingen helemaal niet rondsturen, aldus Yvonne. “Je weet toch dat die shit alleen maar mis kan gaan, hè? Of je BN’er bent of niet: niet doen! Echt ik zweer het, ik heb het ook zo vaak mis zien gaan op de middelbare school. Meiden die dan voor een jongen dat deden en dat het helemaal de school rondgaat.”

Dom foutje

Rob zal zich wel doodschamen, denkt Yvonne. “Dit was wel echt een dom foutje van Rob. En Rob, weet je, het is niet erg, want je zag niks. Rob, zeg gewoon dat je gehackt bent. Ik zie dat je account nu ook verwijderd is, je bent waarschijnlijk heel erg geschrokken – dat snap ik ook wel. Laat het een lesje zijn.”

Wat adviseert ze Rob? “Kom gewoon terug en dan zeg je: ‘Ik was gehackt door een harige man.’ Hahaha. En dan hebben we het er gewoon niet meer over.”

Twitter

De mensen op sociale media reageren verbijsterd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het überhaupt onverstandig als BN'ers pikante filmpjes van zichzelf maken, ook al is het voor privédoeleinden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen