‘Glennis Grace is zo dom als het achtereind van een varken’

Glennis Grace wijt haar wangedrag in de Jumbo aan haar impulsiviteit: ‘Ik had tot tien moeten tellen.’ Lariekoek, zegt Jan Dijkgraaf. “Zelfs zij heeft toch geen uren nodig voor de tafel van 1?”

Glennis Grace en Jan Dijkgraaf © RTL

De BN’ers komen anno 2022 niet meer zo makkelijk weg met hun wangedrag als voorheen. Ten eerste komt het veel sneller boven water als ze zich misdragen en ten tweede tolereren gewone mensen niet meer zoveel van de sterren. Om hun carrières te rehabiliteren moeten ze dan ook door het stof. Díep door het stof.

Tien seconden

Een dag na Lil Kleine besloot ook Glennis Grace deze week om heel nederig de camera in te kijken. Het lijkt vooralsnog niet te werken; ze blijft de paria van de Jordaan na haar knokpartij in de Jumbo.

De hoofdboodschap uit Glennis’ sorryfilmpje? Ze had gewoon even tot tien moeten tellen. Hilarisch, vindt stercolumnist Jan Dijkgraaf het. “Tussen het moment dat die Onopgevoede van je de winkel werd uitgezet en het moment dat jij met je knokploeg van een man of zeven terugkwam, zaten úren”, rekent hij voor in zijn Briefje van Jan.

Varkenskont

Je beroepen op je impulsiviteit is dan echt een gotspe, vindt Jan. “Ik weet wel dat je zo dom bent als het achtereind van een varken. Maar zelfs jij hebt toch geen úren nodig om de tafel van 1 op te dreunen?”

Het verbaast Jan daarnaast helemaal niets dat ze ruim anderhalve maand nodig had om met haar excuses te komen. “Het duurde nou eenmaal 48 dagen voor het 1 april was.”

Ladies of Soul

“Het was in ieder geval een lucratíeve 1 april-grap”, vervolgt Jan. Hij wijst op het feit dat de Ladies of Soul vlak na Glennis’ verklaring hebben aangegeven gewoon met haar door te willen.

Jan: “De rest van de dag ben ik posters van Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer in de Kliko aan het gooien.”

Briefje van Jan

Het hele Briefje van Jan kunt u hier lezen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace stelt dat ze gewoon wat impulsief is geweest. Een knokploeg samenstellen om uren later te gaan knokken in de Jumbo. Impulsief of volledig van het padje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen