Bram Moszkowicz vindt Lil Kleine-grap Youp van ’t Hek niet leuk

Bram Moszkowicz vindt de grap die Youp van ’t Hek gisterenavond maakte over de agressieve artiesten Ali B en Glennis Grace niet grappig. Het is volgens de gevallen strafpleiter leedvermaak.

Youp van 't Hek en Bram Moszkowicz © RTL, SBS

Youp van ’t Hek zat gisteren aan de talkshowtafel van Eva Jinek en werd daar gevraagd naar zijn mening over Sywert van Lienden en zijn kompanen, die zijn opgepakt door de FIOD. Wat hoopt hij dat er met hen gebeurt? “Dat ze de hele dag naar Lil Kleine in de gevangenis moeten luisteren. Dat lijkt me echt fantastisch.”

Glennis en Lil Kleine

Eva daarop lachend: “Dat is mogelijk, want hij zit ook weer vast! Had je daar ook iets mee te maken?”

Youp grappend: “Ja, nou, het woont allemaal bij mij om de hoek. Ik woon honderd meter van die Apple Store, ik kom in de Jumbo van Glennis Grace, dan heb je Lil Kleine… Ik loop er zwaarder bij dan een Rus op het ogenblik.”

Eva: “Het wordt druk in de gevangenis!”

Schadenfreude

Een uur later werd de grap van Youp uitgezonden in Shownieuws, waar Bram achter de desk zat. Zijn vriendin is de advocaat van Lil Kleine en zijn zoon is de manager van Lil Kleine.

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Nou moet je even toegeven dat hij nu wél grappig was.”

De getergde Bram met een bloedserieus gezicht: “Nou, dat vind ik wel meevallen. Nee. Het is ook een beetje Schadenfreude (leedvermaak, red.), hè?”

Boos

Bram zat sowieso al zeer geëmotioneerd aan de desk van Shownieuws, omdat er vlak daarvoor kritiek was geuit op zijn vriendin Nienke Hoogervorst, die dus de advocaat is van Lil Kleine.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen