‘Jaimie Vaes heeft logboek met foto’s van haar mishandelde lijf’

Jaimie Vaes is veel vaker mishandeld door Lil Kleine dan het grote publiek weet, lekt haar vriendenkring uit aan weekblad Privé. “Ze heeft die mishandelingen minutieus gedocumenteerd.”

Jaimie Vaes © Discovery

Na de mishandeling van Jaimie Vaes op Ibiza, heeft Lil Kleine haar dik twee weken geleden ook mishandeld voor hun huis in Amsterdam. Daarvoor zit de rapper de komende twee weken in voorarrest. Merkwaardig genoeg heeft Jaimie nog geen aangifte gedaan, maar dat zou ze achter de hand houden om goede financiële afspraken te maken met Lil Kleine.

Boksbal Jaimie

Als Jaimie naar de politie stapt, dan is Lil Kleine pas écht de sjaak, denkt men. Ze is namelijk niet alleen mishandeld op Ibiza en in Amsterdam, lekt haar vriendenkring aan de Privé, maar nog veel vaker. “Dit werd voorafgegaan door mishandelingen in Dubai, waar Lil Kleine afgesproken had met zijn vrienden en Jaimie hem vergezelde.”

Ook in Amsterdam is Jaimie al eens toegetakeld, is te lezen in Privé. “In het Amsterdamse Okura-hotel zou Jaimie al eens als een boksbal gefungeerd hebben.”

Logboek

Jaimie heeft daarover altijd gezwegen, vertellen haar vriendinnen aan de Privé. “Maar ze heeft die mishandelingen wel minutieus gedocumenteerd met foto’s van haar gehavende gelaat en lijf. Foto’s, die volgens die vriendinnen als Jaimie ze openbaar maakt zeker het einde van de carrière van de kleine rapper zouden kunnen inluiden.”

Waar gaan al die ruzies tussen Jaimie en Lil Kleine over? Twee zaken, aldus de vriendinnen: het voortdurend vreemdgaan van Lil Kleine én geld. Alleen híj zou geld mogen uitgeven, zij niet. “Hij nam haar haar pinpas af en Jaimie moest vragen om geld voor boodschappen en het kopen van luiers voor hun zoon.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes uiteindelijk weer in de armen van Lil Kleine valt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen