Sarah van Soelen onder vuur om coverfoto: ‘Het is zó ordinair’

De outfit die Sarah van Soelen op de cover van Beau Monde draagt valt niet bepaald bij iedereen in de smaak. Veel mensen vinden dat de ex-vriendin van André Hazes jr. er ongelooflijk ordinair uitziet.

Sarah van Soelen © Beau Monde

Sarah van Soelen draagt op de cover van Beau Monde een outfit met iets te veel veren en iets te weinig stof. Daardoor valt haar halve borstpartij er bijna uit. Ongelooflijk ordinair, vindt showbizzwatcher Farja Farvardin het. “Ze staat er in een heel ordinair pak of jurk of wat dan ook. Het ziet er in elk geval niet uit.”

Vreselijke outfit

Farja, ook wel bekend als FawryNotSawry, vindt het ongelooflijk lelijk. “Misschien mag ik dat helemaal niet zeggen, maar ik denk: Sarah, je hebt zoveel geld, had even een goede stylist ingehuurd. Heeft ze niet gedaan. Maakt niet uit, zij denkt natuurlijk ook: elke second of fame die ik nog kan pakken, pak ik.”

Soortgelijke kritiek klinkt op het Instagram-account van de Beau Monde zelf. “Beau Monde was ooit zo’n classy blad toch? Is nu meer glossy roddelblad?”, zegt Beuker. En Syl zegt: “Wat een vreselijke outfit.”

Fillers en filters

Er is kritiek op de fillers in Sarah gezicht en de filters die zijn gebruikt tijdens de fotobewerking. “Wat een slecht boegbeeld voor alle tienermeisjes… Fillers, filters, fake”, zegt Kim.

Cindy: “Wie is zij, behalve de vriendin van? Wat een ordinaire cover. Dit valt me tegen van Beau Monde.”

En Linda: “Wat een extreem lelijke, oubollige en over-gefotoshopte foto’s. Buiten dat de dame in kwestie irrelevant en totaal niet interessant is en zij overduidelijk mentale problemen heeft.”

Tupperware-bakje

Yolanda begrijpt niet dat Beau Monde een podium biedt aan Sarah. “Ze hadden net zo goed een Tupperware-bakje op de voorpagina kunnen doen… Is ook plastic, alleen gaat langer mee…”

En Lac: “Verschrikkelijk. Wat jammer. Waar zij de echte powermeiden en -vrouwen gebleven?”

Het interview met Sarah in de Beau Monde is veelbesproken, omdat de influencer hierin net doet alsof zij en André een relatiepauze hebben ingelast. Daar denkt André overduidelijk anders over.

Cover

De bewuste cover met Sarah en de vernietigende reacties:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen