Linda de Mol zorgt voor onrust: ‘Ze moet per direct verhuizen!’

Linda de Mol zorgt voor behoorlijk wat onrust met haar aanhoudend magere kijkcijfers. Na een mager bekeken eerste seizoen van De Dating Quiz, stelt ook Linda’s Wintermaand ietwat teleur.

Linda de Mol © NPO

Linda’s Wintermaand is vorige week zondag met een teleurstellende score van start gegaan en daar is men in Hilversum best wel van geschrokken. Collega Albert Verlinde schrok behoorlijk toen hij de kijkcijfers zag en Angela de Jong denkt nu zelfs dat Linda de Mol haar magie kwijt is. Wat denkt Privé-sterjournalist Jan Uriot ervan?

Linda’s ster gedoofd?

Jan is het niet eens met Angela, zegt hij in de Telegraaf-rubriek Wat Vindt Jan. “Ik denk dat Linda’s ster nog niet gedoofd is. Er is iemand geweest die dat gezegd heeft, maar dat is niet waar”, zegt hij. Presentator Wilson Boldewijn: “Dat is een collega van een ander heel groot dagblad.”

“Ja, maar ik denk dat er iets anders aan de hand is”, aldus Jan. “Ze hebben haar op het verkeerde tijdslot gezet gewoon. Die Max Verstappen en die Grand Prix is niet uit de lucht komen vallen, dat is niet vorige week bedacht, en van Expeditie Robinson is ook al een jaar bekend wanneer het uitgezonden wordt.”

Robinson-killer

Talpa is een beetje overmoedig geweest, denkt Jan. “Het punt is: ik denk dat ze bij die Talpa-club wilden proberen wat ze eerder probeerden met 6 Inside. Van: we gaan Boulevard killen! Ik denk dat ze dat nu ook weer gedacht hebben van: we gaan Linda eens tegenover die Expeditie zetten, want dan kunnen we die kijkers daar weghalen.”

Dat moet je volgens Jan helemaal niet willen. “Linda moet gewoon naar een andere dag gezet worden, naar een ander tijdslot. Dan gaat Linda weer helemaal boven het miljoen scoren.”

Donderdag

Wilson: “Het kan, maar Linda is natuurlijk altijd een beetje de weekendsurprise.”

Jan: “Maar waarom zou ze op donderdag niet scoren? Ik zou haar op donderdag zetten.”

Of op Eerste Kerstdag misschien? Dan gaat SBS 6 namelijk een haardvuur uitzenden. “Misschien dat het hogere kijkcijfers scoort dan Linda de laatste tijd doet. Misschien dat dat het idee is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda's Wintermaand naar een doordeweekse avond: een goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen