‘Gordon zwetend op tv vanwege gewichtstoename en warm jasje’

Gordon was zaterdagavond zo enorm aan het zweten op televisie, omdat hij weer wat dikker is geworden en een erg warm jasje droeg. Dat heeft Guido den Aantrekker gezegd in Shownieuws.

Gordon © Instagram, SBS

Hoewel Gordon pas net is teruggekeerd uit Zuid-Afrika en hij volgens zorgminister Hugo de Jonge in quarantaine zou moeten, was hij zaterdagavond live te zien in de grote finale van K2 Zoekt K3. Daar zat hij flink te zweten en klonk hij erg verkouden. Daar is veel ergernis over, omdat hij net terug is uit een gebied waar de omikronvariant van corona heerst.

Gordon niet in quarantaine

Van al die kritiek trekt Gordon zich niets aan, want gisteren had hij samen met Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks opnames voor de Top 4000 Quiz van Gerard Ekdom. “Hij test superveel hè, want ik heb hem vanmiddag nog gezien. Wij zaten samen in een muziekquiz”, aldus Dyantha ’s avonds in Shownieuws.

Die Top 4000 Quiz valt ook onder de verantwoordelijkheid van SBS 6, dat het niet zo nauw lijkt te nemen met de coronaregels. Dyantha: “Ik weet wel dat iedereen getest is en dat hij meerdere keren is getest, ook voor K2 Zoekt K3. Maar hij had een prachtig jasje aan, alleen wel met een superwarme stof.”

Warm jasje

Daarom zat hij zo te zweten, vult collega-K2 Zoekt K3-jurylid Samantha Steenwijk aan in RTL Boulevard: “Hij is al aan het begin van de week teruggekomen. Veel mensen wisten dat volgens mij niet, dus hopelijk nog een beetje voordat die heftige variant van corona er was. Maar we worden allemaal gecheckt als we de studio binnenkomen.”

Samantha: “Dat hebben ze bij alle shows al gedaan, ook toen corona op een laag pitje stond. Dus gisteren zijn we ook allemaal getest en Gordon ook. Het was allemaal oké. Hij had alleen wel een heel dik jasje aan. Dat zei hij al van tevoren: ‘Oh, wat een vreselijk warm jasje is dit.’ Dus het was zweten.”

Dikker geworden

Story-baas Guido den Aantrekker in Shownieuws: “Samantha Steenwijk zat natuurlijk ook in die jury en die zei: ‘Ja, het kan er ook mee te maken hebben dat hij het heel erg warm had.’ Hij is natuurlijk ook weer wat forser de laatste tijd en als je dan onder die hete studiolampen zit, dan wil je best wel een keertje zweten, dus dat kan natuurlijk.”

“Maar ja, jongens, hij zet zich ook enorm in met heel veel passie, dus ik snap best dat hij zich dan af en toe een beetje bezweet toont natuurlijk.”

Sneer

Gordon die weer dikker is geworden? Is dit een valse sneer? “Dat is geen sneer, dat is gewoon een feit lijkt me.”

Dyantha: “Op de persconferentie werd duidelijk opgeroepen om in quarantaine te gaan. Voor de duidelijkheid: dat geldt niet voor Gordon?”

Frits Huffnagel vindt dat er voor Gordon een uitzondering geldt. “Als iemand zit te zweten in een studio, maar hij is getest en hij heeft niet de verschijnselen van corona, dan vind ik het ook een beetje raar om iemand te verdenken van het feit dat hij met corona ergens aan een televisieshow meedoet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon zwetend op tv. Waardoor komt het?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen