‘Glennis Grace? Die vrouw is een volledige asociale tokkie!’

Glennis Grace zal blij zijn als morgen de nieuwe Story in de schappen ligt. Ze staat namelijk nogal onflatteus op de cover van de editie die nu in de kiosken ligt. “Ze is een platte schreeuwlelijk!”

Glennis Grace © RTL

Het is nou niet bepaald de meest chique BN’er die er rondloopt: Glennis Grace. Door haar binnen te halen als coach van The Voice of Holland heeft het programma definitief z’n glans verloren. Ze loopt tegen iedereen te blèren en heeft ruzie met de halve wereld. “Showbizzcollega’s keren zich tegen opvliegende Glennis Grace”, kopt Story dan ook.

Whitney van AliExpress

De aanleiding van het Story-artikel waarin Glennis wordt gebasht is haar ruzie met de mislukte middagpresentatrice Stephanie Tency. Die zijn elkaar nog net niet in de haren gevlogen bij een premièrefeestje van Hans Klok. Zij vindt dat Glennis een ‘getto-tokkie’ is en daar kan opiniemaker Jan Roos zich goed in vinden.

Jan krijgt in de Story uitgebreid de ruimte om Glennis volledig te fileren. Ook hij denkt direct aan de Tokkies als hij naar Glennis gevraagd wordt. “Die vrouw is een volledige asociale tokkie. Een verschrikkelijke, platte, Jordanese schreeuwlelijk. Met een houding alsof ze Whitney Houston zelf is. Misschien de Whitney van AliExpress.”

Braderiezangeres

Zelf doet Glennis altijd alsof ze met één been in Amerika staat. Op een gegeven moment maakte ze zichzelf gewoon belachelijk met de kreet ‘ik zal altijd terugkomen naar Nederland’. Jan helpt haar uit haar droom. “Ze is geen wereldster, ze is een braderiezangeres!”

Het is een arrogante meid, vindt Jan. “Ik begrijp niet waarom zij denkt dat ze boven mensen staat. Kijk maar een naar de aanslag rondom Peter R. de Vries. Er wordt iemand vermoord en dan roept zij dat het héél erg voor haar is. En wanneer mensen zeggen dat het even niet over jou gaat, scheldt ze die mensen uit. Dan heb je en geestelijk defect.”

Nooit ontmoet

Heeft Jan wel eens gesproken met Glennis? “Ik heb haar zelf nooit ontmoet, maar ze heeft me weleens indirect bedreigd. We zouden dan volgens vriendinnen van haar over onze schouders moeten blijven kijken.”

In het Story-artikel komen ook Stephanie Tency en Frank Awick aan het woord.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Glennis Grace een asociale tokkie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen