Hélène Hendriks neemt voetbal op Veronica over van Wilfred Genee

Hélène Hendriks neemt de voetbaluitzendingen van Wilfred Genee op Veronica over als hij vanaf januari een dagelijks praatprogramma gaat maken op SBS 6. Dat vertelt ze in De Telegraaf.

Wilfred Genee en Hélène Hendriks © William Rutten

Wilfred Genee gooit zijn agenda volledig om nu er een dagelijkse talkshow met zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp aan zit te komen. De presentator maakt straks elke werkdag televisie van 21.30 tot 22.30 uur en daarvoor heeft hij onder meer zijn ochtendshow op Radio Veronica opgegeven. En ook het voetbal moet hij laten vallen.

Hélène volgt op

Het zal straks best een vreemde gewaarwording zijn als de mannen van VI straks niet ná het voetbal, maar tegenover het voetbal te zien zijn. Uiteraard is dat ook de reden dat Wilfred het voetbal dadelijk niet meer kan presenteren op Veronica. Hij wordt opgevolgd door Hélène.

Hélène heeft er zin om de Europa League en Conference League te gaan doen. “Ik ga er 100 procent van uit dat ik dat van hem overneem”, zegt de presentatrice in De Telegraaf.

Ook op SBS 6?

Krijgt Hélène ook een rolletje in de dagelijkse VI-talkshow op SBS 6? Johan is nu aan het praten met mensen die één dag per week willen aanschuiven in het programma.

Hélène: “Of ik ook een rol krijg in de eventuele daily straks, dat gaan we wel zien. Ik heb er nog niet over gesproken in ieder geval. Sowieso ben ik niet zo hijgerig dat ik er per se bij móét. En ik denk ook niet dat ze me vragen voor de politieke onderwerpen, of zo. Dat doet Thomas van Groningen veel beter.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Hélène Hendriks een geschikte opvolger voor Wilfred Genee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen