Evert Santegoeds: ‘André Hazes jr. gaat al weken niet naar zoontje’

De vermiste André Hazes jr., die volgens de officiële lezing kampt met een burn-out, heeft zijn zoontje al niet meer gezien sinds zijn laatste vakantie op Ibiza. Dat schrijft Evert Santegoeds vandaag.

André Hazes jr. © Kruidvat

Het verhaal dat André Hazes jr. nauwelijks op bezoek gaat bij zijn zoontje kent men al van de showrubriek van Yvonne Coldeweijer, maar ook Privé-baas Evert Santegoeds onderschrijft dat nu. Volgens hem heeft de volkszanger zijn zoontje al niet meer gezien sinds zijn laatste Ibiza-vakantie met Sarah van Soelen, zo’n zes weken geleden.

‘André ziet zoontje niet’

De bewering van Evert is opvallend. André zegt momenteel weliswaar met een burn-out te kampen, maar dat is natuurlijk geen reden om je zoontje in de steek te laten.

Evert in De Telegraaf: “Zijn zoontje Dré en zijn ex-vriendin Monique Westenberg zouden hem in weerwil tot sommige verhalen al niet meer hebben gezien sinds hij met Sarah van Soelen alweer vakantie ging vieren op Ibiza. Daarna ging het met zowel hem als haar verkeerd en zijn de twee ook niet meer samen gezien.”

Eventjes in Nederland

André is laatst nog wel even in Nederland geweest, stelt Evert, maar dus niet bij zijn zoontje. “Afgelopen week zou hij even een bezoek hebben gebracht aan zijn schoonouders onder de rook van Rotterdam, om vervolgens weer naar het buitenland te vertrekken.”

Volgens Yvonne zit André momenteel in Alicante, om een ander afkicktraject te volgen, maar volgens andere geruchten bevindt hij zich momenteel in het Schotse afkickkasteel Castle Craig. Evert: “Het meest opvallende van alles: hij is nergens meer gezien.”

Niet te rijmen

Yvonne merkte vorige week al op dat André zijn zoontje al weken niet ziet. Volgens haar is dat niet te rijmen met de officiële verklaring dat zijn afwezigheid met een burn-out te maken zou hebben. “Ik denk niet dat als je een burn-out hebt, dat je dan je zoontje niet meer kan zien.”

“Niemand die hier wat van zegt en niemand die dit onderzoekt. Iedereen weet dat ik gelijk heb en toch gaan ze vol tegen me in op tv, maar ze weten dat ik gelijk heb”, aldus de showbizzwatcher, die al sinds het begin volhoudt dat André afwezig is vanwege een cocaïneverslaving.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. ziet zijn zoontje niet meer. Wijst dat erop dat burn-out een smoes is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen