Glennis Grace afgemaakt na Hans Klok-première: ‘Getto-Tokkie!’

Glennis Grace wordt volledig afgemaakt na haar aanwezigheid bij de première van de nieuwe Hans Klok-show in het Harbour Club Theater. Ze wordt door Stephanie Tency een ‘getto-Tokkie’ genoemd.

Stephanie Tency en Glennis Grace © RTL

Stephanie Tency, die gesponsorde programma’s presenteert in de dagprogrammering van RTL 4, woonde gisteren de première bij van de nieuwe Hans Klok-show. Daar trof ze onder meer de kersverse The Voice of Holland-coach Glennis Grace aan, die bekendstaat om haar ordinaire persoonlijkheid. En die had ze liever niet tegengekomen.

Getto-Tokkie

Het is echt een vreselijk mens, vindt Stephanie. “Even shout out naar de getto van deze avond. Onwijs leuke mensen ontmoet, maar er is altijd en verknipt persoon, Tokkie eerste klas die denkt dat ze god is. Denkt dat ze panden van miljoenen kan kopen terwijl ze geen cent te makken heeft en zichzelf beter vindt dan alles en iedereen.”

Over wie heeft ze het? “En dan heb ik het over Glennis Grace. Wat een asociaal persoon is dit. Heb veel mensen in mijn leven ontmoet maar deze vrouw is next level van disrespectful naar mensen toe”, schrijft ze op Instagram.

Pleuriswijf

De dames hebben een verleden met elkaar. “Ik weet nog zo goed dat ik haar ontmoette tijdens een bezichtiging en dat zij mijn huis bekeek van 500.000 euro op de Willemsparkweg en alleen maar zat te klagen hoe sloeberaar mijn huis en tuin was, terwijl jij niet eens een half miljoen kan betalen met je graftakkenbek.”

Zó, die gaat behoorlijk tekeer. “Dat gezegd hebbend, vind ik haar een ontzettend naar en verschrikkelijk persoon en wens ik iedereen toe dat je haar nooit ontmoet. Glennis Grace, wat een pleuriswijf.”

Taxi afgekapt

Glennis probeerde Stephanie aan het eind van de Hans Klok-avond een hak te zetten. “Glennis, als je nog één keer mijn taxi afpakt dan heb je een groot probleem mevrouwtje. Je kan altijd een grote bek hebben tegen alles en iedereen met je grote mondje, maar absoluut niet tegen mij. Ik start vanaf nu de oorlog met je, hekel aan dit soort tuig.”

Inmiddels heeft Stephanie haar posts verwijderd, maar showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft ze gered van de vergetelheid. Stephanie: “Blijkbaar mag die Glennis mij niet en elke keer als ze mij ziet (en ik aardig blijf) doet ze asociaal tegen mij. En schold ze dus ook mijn man uit voordat we naar huis gingen. Dan is bij mij echt de maat vol.”

Mensen gaan los

Volgens Stephanie is zij niet de enige die zo over Glennis denkt. “Ik lees net mijn inbox en mensen gaan los over haar en delen dezelfde mening als ik, dus ik zal zeker niet de eerste zijn die dit mens afschuwelijk vind.”

Ze deelt diverse reacties, waaronder: “Ik las je stukje over Glennis en ik ben zooo blij dat iemand dat is durft te zeggen. Wat een aso dat wijf. Echt vreselijk en inderdaad altijd maar een grote bek alsof dat stoer is, zo triest. Heel goed dat je je mond hebt opengetrokken!!!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen