Jan Uriot eens met kritiek: ‘Frank en Rogier zijn enorme malloten’

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt het heel begrijpelijk dat RTL 4 niet verder wil met het duo Frank Jansen en Rogier Smit. Hij heeft hen weleens in het echt gezien en vindt het ‘enorme malloten’.

Frank Jansen en Rogier Smit © RTL

Frank Jansen en Rogier Smit hebben in hun paar succesvolle televisiejaren weinig vrienden gemaakt. Sterker nog: ze hebben bij vrijwel iedereen een slechte indruk achtergelaten met hun ietwat asociale gedrag. Ook Privé-journalist Jan Uriot heeft de heren wel eens in het echt meegemaakt en ergerde zich enorm aan hen.

‘Aan de kant alstublieft!’

Het zijn twee afschuwelijke types, vertelt Jan in zijn programma Wat Vindt Jan. “Ik ga ze niet missen en ik zal je vertellen waarom. Eind 2019 was er een première in het DeLaMar-theater van de voorstelling Haal Het Doek Maar Op.”

Wat gebeurde daar? “Op het premièrefeestje sta je in zo’n foyer al heel ongelukkig met je glaasje champagne en bitterbal als haringen in een ton. En opeens komt het duo ergens vandaan lopen (zet hysterische stem op, red.): ‘Hallo! Mogen we er even langs, want wij moeten op de foto met de cast! Aan de kant alstublieft! Aan de kant alstublieft!'”

‘Wat een malloten!’

Daar hebben Frank en Rogier kwaad bloed mee gezet, aldus Jan. “Ik dacht: die mensen zijn hysterisch! Wat een raar volk is dat! Iedereen had zoiets van: wat een malloten zijn dit. Dat was mijn ervaring met ze. Toen dacht ik wel: ik hoef dat programma nooit meer te zien.”

Het grootste slachtoffer in de rel rondom Frank en Rogier is RTL, stelt Jan. Die heeft besloten niet verder te gaan met Frank en Rogier. “Het is een heel verkeerde investering geweest.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen