Harde aanval op Famke Louise: ‘Ze gebruikt baby als marketingstunt’

Ismail Ilgun opent de aanval op Famke Louise, die een mediacircus om haar nieuwe vriend én aanstaande baby heeft gebouwd. Hij vindt dat ze haar eigen kind keihard gebruikt als marketingstunt.

Ismail Ilgun en Famke Louise © NPO

Famke Louise is druk bezig met de opnames van een realitysoap, die zal focussen op haar nieuwe relatie en haar zwangerschap. Ze heeft deze week uitgebreid de media te woord gestaan, waaronder RTL Boulevard. Daar vertelde ze dat ze haar kindje genderneutraal wil gaan opvoeden. Ook haar genderrevealparty wordt genderneutraal.

‘Helemaal gek!’

Het slaat allemaal nergens op, vindt voormalig tuigvlogger Ismail Ilgun. “Dat hele genderneutraal en zij/hij-gedoe… Ik ga het moeilijk begrijpen”, zegt hij op Instagram.

Ismail heeft het idee dat Famke alles voor de publiciteit gebruikt, zelfs haar eigen baby. “Baby wordt gewoon gebruikt als marketingstunt ofzo, wat is dit? Er krijgen miljoenen mensen kinderen, niks bijzonders aan. Vooral iemand die zegt dat alles genderneutraal zal zijn. Helemaal geekkkkkkk.”

Influencers

Sowieso heeft Ismail een hekel aan influencers als Famke. “Besef dat je waarde afhankelijk is van nummers bij bepaalde mensen. Die influencers die elkaar supporten… Denk je nou echt dat ze er voor elkaar zouden zijn als een van ze 1000 volgers had? Ze geven geen waarde aan eer, grenzen, denkwijze, jouw doen en laten.”

“Het gaat erom hoeveel geld en volgers je hebt. Wat voor zielig leven moet je wel niet hebben als dat je uitgangspunt is?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Ismail Ilgun in de positie zit om Famke Louise te bekritiseren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen