Anouk na enorme showrel: ‘Toch geen relatiebreuk met Dominique’

Anouk heeft de door haar zelf uitgelokte showbizzrel ook zelf weer uitgeblust. De coach van The Voice heeft laten weten dat alles weer koek en ei is met haar verloofde Dominique Schemmekes.

Dominique en Anouk © Instagram

BN’ers weten anno 2021 heel erg goed dat elke beweging die ze maken op social media breed wordt uitgemeten in de showmedia. Ze zitten daar dan ook puur op voor de aandacht. Zelfs relatiestrubbelingen delen ze tegenwoordig ondubbelzinnig mee aan de roddelpers. Zo ook Anouk.

Anouk trekt aandacht

Anouk besloot twee weken geleden om haar verloofde Dominique Schemmekes te ontvolgen, zijn naam uit haar profiel te verwijderen én al hun foto’s in de prullenbak te gooien. Het was kennelijk haar manier om tegen Dominique te zeggen dat het haar menens was, aangezien ze beiden wisten dat dit landelijk nieuws zou worden.

En dat werd het ook: alle showmedia berichtten over de opvallende Instagram-actie van Anouk. Vervolgens wilde ze dan weer niet reageren op haar relatieproblemen, waardoor het stel de paparazzi achter zich aan kreeg. Een paparazzo van de Privé spotte het tweetal uiteindelijk tijdens een verzoeningsgesprek in een restaurant.

Weer bij elkaar

Nu is de cirkel weer rond: Anouk en Dominique zijn weer bij elkaar en hebben daarvan zojuist een foto gedeeld. “I want to annoy you for the rest of your life 😃 🥰 ik houd van jou @dominiqueschemmekes ❤️”, staat erbij.

Het leverde blijde reacties op: “Ach, wat gestrubbel komt in de beste relaties voor! Maakt jullie sterker. Geniet van de liefde❤”

En: “Dominique is een lieve man en jij hebt ook hart van een goud♥️deze combinatie vinden jullie nergens💋”

Instagram

De bewuste Instagram-foto:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen