FawryNotSawry haalt uit naar Guido den Aantrekker: ‘Zuurpruim!’

Showbizzwatcher FawryNotSawry haalt keihard uit naar Guido den Aantrekker. Hij vindt dat de hoofdredacteur van Story zuur is en zijn feiten moet checken. “Ik denk dat hij te oud is voor Instagram.”

Guido den Aantrekker en FawryNotSawry © Shownieuws, YouTube

Niet RTL Boulevard of Shownieuws, maar zogenoemde ‘juice channels’ op Instagram brengen de laatste tijd steeds vaker allerlei showbizznieuwtjes en pittige meningen. Kanalen zoals die van FawryNotSawry, maar ook die van Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer zijn eigenlijk een beetje de roddelbladen van de moderne tijd.

‘Wie is Guido?!’

Story-baas Guido den Aantrekker is echter niet onder de indruk en stelt dat de juice channels ‘journalistieke kamikaze‘ plegen en allerlei anonieme, ongefundeerde geruchten online slingeren. Wat een onzin, zegt Fawry. Hij vindt dat de bladenmaker betere research moet doen en zijn feiten moet checken.

Fawry: “Lieve meneer, ik ken u niet en volgens mij volgt u mij ook niet. Ik denk dat u te oud bent voor Instagram, maar misschien is het eerst handig om even feiten te checken voordat je zoiets zegt. Ik ga mezelf niet eens verdedigen, maar dit klopt zó niet. Mensen die mij volgen weten dat ik nóóit zomaar dingen klakkeloos online gooi.”

Famke Louise

Er werd gisteren in Shownieuws ook geroepen dat juice channels zomaar de zwangerschap van Famke Louise zouden hebben onthuld. “Sorry?! Dat moet ik even rechttrekken, want ik heb de zwangerschap van degene die nu wordt genoemd nooit naar buiten gebracht.”

Hij vindt het belangrijk dat daar geen verwarring over bestaat. “Ik heb expres gezegd: ‘Ik breng géén zwangerschappen naar buiten, dat moet een vrouw zelf doen.’ Dus als ik spreek voor Marwa Juice, Juice Channel en mezelf: wij waren dit níet.”

‘Zuurpruim!’

Guido kijkt behoorlijk neer op de juice channels. “Deze mensen zijn zangeres geweest of hebben in een programmaatje gezeten en gaan dit doen vanuit de kamer waar ze normaal de was doen. Prima, hartstikke leuk, maar we moeten het niet te serieus nemen”, sneerde hij.

Fawry: “Zuurpruim! Zurige bitterd!”

Overigens bedankt Fawry Shownieuws wel voor het item. “Het is toch weer gratis promo voor mijn kanaal.”

Juicecollega Yvonne ‘Alberta Verline’ Coldeweijer gaat vanavond in een video reageren op de Shownieuws-uitzending.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen