Patty Brard: ‘Smet op mijn bruiloft door Bridget Maasland’

Patty Brard neemt het Bridget Maasland kwalijk dat er door de slipjesrel zo’n smet op haar huwelijksfeest is gekomen. Het lijkt nu net alsof het een ordinaire avond was, klaagt de tv-diva.

Bridget Maasland en Patty Brard © RTL, SBS

Bridget was eind 2019 in alle staten toen Evert Santegoeds van weekblad Privé na vele jaren een showbizzgeheim naar buiten bracht: op het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014 hebben meerdere collega’s Bridget met haar slipje op de enkels zien staan. Wie er naast haar stond? André Hazes jr, die met zijn hand het plekje van haar slipje innam.

Slip op de grond

Kennelijk was ze vergeten dat de hele zaal gevuld was met ooggetuigen, want Bridget besloot om naar de rechtbank te gaan. Daar haalde ze volledig bakzeil. “Wat ik heel erg heftig vind is dat daar alleen maar de discussie was: slip wel of niet op de grond, maar dat mede daardoor alleen maar mijn huwelijk werd besproken als ordinair feest”, klaagt Patty nu.

De 66-jarige Patty blikt terug op de rel in de nieuwste aflevering van de Shownieuws-podcast. “Het was een afterparty en ik vind het vervelend dat mijn man en ik daar echt een leuk feest hebben geprobeerd neer te zetten in dat sterrenrestaurant en dat het alleen nog maar ging over die afterparty waar die slip op de grond lag.”

Boze Bridget

Patty heeft zich al eerder in het kamp-Evert geschaard wat betreft de slipjesrel. “Ik heb geen ruzie met Bridget, hè?”, zegt Patty. Collega Bart Ettekoven: “Nee, maar ik denk zij wel met jou.” Patty: “Ja, dat denk ik ook. Hahaha.”

Waarom is Bridget boos? “Ik heb niets verteld. Ik heb alleen gezegd – en daar is ze waarschijnlijk boos over – dat ik het heel vervelend vind dat ons huwelijk alleen maar aangehaald wordt met die rel. Ik vind het ook heel vervelend dat je daarbij heel stellig naar een rechter stapt, terwijl daar gewoon 200 van je showbizzcollega’s omheen stonden.”

Ordinair feest

Inhoudelijk heeft Patty zich nooit uitgelaten over Bridgets gedrag tijdens het feest. “Ik heb nooit gezegd hoe en wat, ik zeg niks. Dat doe ik niet, maar ik vond het op een gegeven moment echt heel vervelend worden dat het als een ordinair feest werd afgeschilderd door dit incident.”

Bart: “Laat ik één ding zeggen: ik was erbij en het was alles behalve een ordinair feest. Je zat in een sterrenrestaurant. Het was een prachtige avond.”

Paar flessen

Patty: “Het werd gepresenteerd door Bridget. Ze deed dat echt fantastisch, maar als er een paar flessen ingaan, dan gaan er een paar flessen in. Dat is bij mij ook, alleen ik houd mijn kleren aan.”

“Het is ook helemaal niet dat ik haar geen leuk wijf vind. Ik gun haar al het geluk van de wereld, maar ik vond het not done om mij en Antoine te vergeten op deze fantastische dag. Dat er ineens zo’n smet op ligt door zo’n incident…”

Podcast

De podcast van Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Komt Bridget Maasland ooit nog van haar ordinaire imago af?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen