Meningsverschil tussen Beau van Erven Dorens en maker Lucky TV

Beau van Erven Dorens en Sander van de Pavert, de man achter Lucky TV, hadden eind maart een meningsverschil met elkaar over de Bilal Wahib-rel. De heren werden het niet eens met elkaar.

Beau van Erven Dorens en Sander van de Pavert © RTL

Bilal Wahib raakte eerder dit jaar in opspraak omdat hij een minderjarig jongetje ertoe bewoog om zijn geslachtsdeel te tonen op internet. Sander besloot het op de hak te nemen in een Lucky TV-filmpje, maar dat werd geweigerd door Beau. Een tweede versie haalde een dag later wél de uitzending, maar na kritiek werd het fragment alsnog offline gehaald.

In de clinch met Beau

Het eerste Lucky-filmpje werd eigenhandig tegengehouden door Beau. “Beau zei dat hij het niet op zijn geweten wilde hebben als dat jongetje met mijn liedje gepest zou worden. Snap ik. Zou ik ook k*t vinden, en die kans is er natuurlijk. Tegelijkertijd vind ik ook dat er gewoon grappen gemaakt moeten worden over die kneus van een Bilal.”

Met die weigering van Beau was Sander niet blij. “Ik was het er natuurlijk pertinent niet mee eens, maar we hebben er heel goed en zeer hoffelijk over gesproken, en ik begrijp Beau’s kant ook wel”, vertelt hij in de Volkskrant.

‘Dit is niet terecht’

Het tweede filmpje van Sander was iets gekuister. Wél werd gastheer Beau daarin op de hak genomen. Hij zou Bilal die avond namelijk interviewen in zijn talkshow. De rapper zegde af, maar de Lucky bleef gewoon staan. ‘Vroeg een jongen om zijn dollo, en het spijt me zo. Kan jij me redden Beau? Mag ik bij jou huilen op tv?’, luidde het liedje daarin.

Sander: “Beau is een geinige gozer, met veel humor. Hij vond het niet helemaal terecht hoe ik hem aanpakte, dus ik waardeer het des te meer dat-ie het toch uitzond. Zeker omdat hij ondertussen heel wat woede over zich heen kreeg omdat hij die Bilal had uitgenodigd.”

Onhandig

Uiteindelijk werd het land boos om het Lucky-filmpje. Dat Beau die toen offline haalde, vindt Sander wat jammer. “Dat vond ik niet zo’n handige zet, een beetje wrijven in een vlek. Iets offline halen dat al uitgezonden is, zo’n maatregel moet je alleen nemen als het landsbelang op het spel staat.”

Er is nu geen sprake meer van ruzie tussen Beau en Sander. “Het is gebeurd, ik wind me er niet zo over op.”

Het Volkskrant-interview met Sander van de Pavert kunt u hier lezen.

Lucky TV

De Lucky TV die nooit de uitzending haalde:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Bilal Wahib worden vergeven voor zijn wangedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen