Hugo de Jonge afgeslacht op SBS 6: ‘Hij is een narcistische fantast’

Hugo de Jonge is compleet afgeslacht in Shownieuws door de hoofdredacteur van Story: Guido den Aantrekker. Hij verwijt de zorgminister niet alleen een narcist te zijn, maar ook een fantast.

Hugo de Jonge en Guido den Aantrekker © Op1, Shownieuws

De weinig geliefde Hugo de Jonge heeft gisteren een twijfelachtige tweet geplaatst, waarmee hij hoopte de lachers op zijn hand te krijgen. “Net in de supermarkt: ‘Meneer? Volgens mij ken ik u. Van televisie. Bent u van Goede Tijden?’ Zeker. Ik ben heel erg van goede tijden. 😉#goedetijden”, schreef hij.

Slick

Hugo vergat daarbij volledig dat er in deze tijden niemand zit te wachten op een schijtlollige zorgminister. Ook de hashtag ‘goedetijden’ viel verkeerd, aangezien het mede door Hugo’s beleid voor veel mensen juist heel barre tijden zijn.

Story-baas Guido den Aantrekker ergert zich dood aan Hugo. “Nou, dat is wel weer een beetje de slick Hugo de Jonge die we kennen. Het komt hem ook duur te staan, want de mensen pikken het gewoon niet, hè? Die zeggen van: ja, weet je, die misplaatste humor… We leven natuurlijk al een jaar onder een enorm juk!”

Narcist

Guido: “Er zijn een heleboel mensen die het er op Twitter over hebben van: wij leven vooral in slechte tijden. Dat-ie er dan toch weer een beetje frivool over doet…”

Collega Sandra Schuurhof daarop: “Aan de andere kant denk ik niet dat hij het zo bedóelt, hè? Je kunt ook daadwerkelijk níets meer zeggen of Twitter…”

Guido daarop: “Nee, maar Sandra, ik vind wel met Hugo de Jonge – en dat is mijn persoonlijke mening – dat hij echt een beetje een narcistische persoonlijkheid is die zich héél erg op de voorgrond plaats. Met Moederdag weer een enórme foto met z’n moeder, echt een fotosessie.”

Misplaatst

Hugo plaatst zich altijd enorm op de voorgrond, vindt Guido. “Hij heeft natuurlijk ook een keer gezegd dat hij de tijd die hij nu doormaakt als minister de mooiste tijd van zijn leven vindt. Hij had het niet willen missen. Hij lijkt er echt een enorm talent voor te hebben om misplaatste opmerkingen te maken, vind ik.”

Tooske Ragas: “Maar dit is toch niet zo enorm misplaatst?”

Fantast

Guido: “Nou, Tooske, ik zal je wat anders vertellen: ik denk dat hij het gewoon compleet verzonnen heeft. Dat zie je namelijk ook heel vaak in de showbizz. Politici zeggen ook heel vaak van: ‘Ik werd aangeklampt door een oude vrouw die mij smeekte: ‘Meneer Klaver, wilt u ons alsjeblieft redden?” Ik geloof daar helemaal niks van.”

Sandra: “Nee, dat is echt van een kaliber. Dit geloof ik echt wel. Dit verzin je toch niet?”

Guido: “Laten we kijken of we die supermarkt kunnen vinden.”

Tweet

De Hugo-tweet:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen