Ferry Doedens krijgt haatcomments als hij twee dagen niets post

Ferry Doedens krijgt haatcomments van zijn betalende volgers op OnlyFans als hij twee dagen geen stoute filmpjes plaatst. Hij lijdt verschrikkelijk onder al die druk, klaagt hij bij omroep PowNed.

Ferry Doedens © PowNed

De 30-jarige Ferry heeft besloten om zijn acteercarrière aan de wilgen te hangen om zijn kleding uit te trekken op internet en nu loopt hij bij omroep PowNed al drie weken te miepen dat het psychisch allemaal zo zwaar voor hem is. Het probleem is dat zijn volgers hem enorm aan het pushen zijn, vertelde hij gisteren in ‘Socials, S&ks en Centen’.

Afhaken bij Ferry

De gevallen GTST-ster Ferry maakte een spetterend debuut op OnlyFans: al in zijn eerste filmpjes deed hij wel héél expliciete handelingen. Erg onhandig, omdat andere sterren van het verleidingsplatform de spanning eerst langzaam opbouwen. Zo houden ze hun betalende leden langer vast.

Ferry heeft alles al laten zien, dus zijn volgers klagen nu dat het allemaal enorm saai wordt. “Ik ben al bekend en ik voel gewoon een soort van een bepaalde druk. Dan is het zo van: oh, Ferry die laat niets zien. Ik weet nog dat ik jou ook een keer belde, van: ‘Mensen haken af bij de content van Ferry Doedens.’ Dat doet wat met me, want ik ben natuurlijk ook zo’n gevoelsmens.”

Haatcomments

De ontevredenheid bij zijn volgers rijst op sommige momenten echt de pan uit. “De druk van: ik moet posten, ik moet meer dingen erop gaan zetten. Je fans verwachten toch dat je elke dag bijna wel wat gaat posten. Als je twee dagen niets post, dan krijg je echt gewoon haatcomments.”

Ferry baalt ook van de recente berichtgeving in Shownieuws over het uitlekken van al zijn stoute foto’s en filmpjes. “Weet je waar ik ook zo van baal? Dat ik van de week bij een entertainmentprogramma dan zie in de late editie van: ‘Ferry Doedens’ foto’s worden verkocht op de zwarte markt.'”

Knettergek

Ferry gaat er bijna aan onderdoor. “Het brengt wel stress met zich mee, want ik merk wel dat ik steeds een stapje verder ga. Je ziet wel echt gewoon heel veel.”

Zijn beste vriendin maakt zich zorgen: “Mijn zorg is dat hij zich niet moet gaan verliezen in de druk die hij daardoor voelt, zeker omdat er nu ook geld mee te maken heeft. Ik heb ook tegen hem gezegd dat het niet zo moet zijn dat het zijn hele leven gaat beïnvloeden, want anders word je knettergek en dat is niet verstandig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van mensen die 13 dollar per maand betalen om kleine Ferry in actie te zien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen