‘Enorme tv-verrassing op komst: tóch groot interview met Máxima’

Er is nog helemaal niets aangekondigd, maar we krijgen het maandag tóch voorgeschoteld: een groot tv-interview met koningin Máxima. “Het is eigenlijk bijna wel zeker”, aldus royaltyfan Sandra Schuurhof.

Koningin Máxima © Erwin Olaf, RVD

Koningin Máxima wordt aankomende maandag alweer vijftig jaar oud. Een halfjaar geleden werd voor het eerst gespeculeerd over een groot tv-interview, maar er kwam maar nooit een officiële aankondiging. Daarom leek het erop dat Máxima dit aan zich voorbij zou laten gaan. Niets is echter minder waar, aldus Sandra Schuurhof.

Groot Máxima-interview

Sandra heeft gehoord dat de kijker een enorme tv-verrassing te wachten staat. “Het zoemt dat er tóch een interview zal komen met haar. De hele tijd hoorde ik dat het niet gaat gebeuren en dat ze het niet wil. Amalia wordt natuurlijk ook nog 18 aan het eind van het jaar en daar moet dan de focus op liggen, klonk het”, zegt ze in Shownieuws.

Inmiddels staan de zaken er anders voor. “Nu wordt er gezegd – en het is eigenlijk bijna wel zeker – dat de NOS maandag toch met een interview gaat komen.”

Wie wordt de interviewer?

Maar wie wordt de interviewer? We weten het niet, het is speculeren. Ik hoop dat de Rijksvoorlichtingsdienst het snel bekend gaat maken. Ik zet mijn geld toch wel op een vrouwelijke interviewer.”

Dionne Stax? “Dat denk ik niet. Willem-Alexander werd door een man geïnterviewd toen hij 50 werd (Wilfred de Jong, red.) en ik zou het leuk vinden als het nu een vrouw is, maar wie het is weten we niet.”

Eva Jinek

Eva Jinek, Linda de Mol en Fidan Ekiz zijn de namen die een halfjaar geleden genoemd werden in Shownieuws. “Het zou kunnen dat ze juist los willen van de NPO, RTL en SBS en voor een heel verrassend iemand kiezen, zoals Wilfried de Jong ook een heel verrassend iemand was”, zei Sandra toen.

Story-baas Guido den Aantrekker gaf eerder aan torenhoge kijkcijfers te verwachten. “Ik denk dat er voor Máxima misschien nog wel meer mensen voor de buis zullen zitten dan voor Willem-Alexander destijds (4,2 miljoen, red.).”

Update 11.05 uur

De NOS heeft het interview bevestigd. Lees daarvoor: Koningin Máxima kiest Matthijs van Nieuwkerk voor groot tv-interview.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u zin in een groot interview met koningin Máxima?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen