Henny Huisman: ‘Hele showbizz wist dat Marco Borsato vreemdging’

Henny Huisman vindt het niet zo gek dat de affaires van Marco Borsato zijn uitgelekt. De hele showbizz wist al dat de zanger en Voice-coach zijn vrouw Leontine bedroog. Dat zegt hij in de Party.

Marco Borsato en Henny Huisman © William Rutten

Marco Borsato is niet alleen met Iris Hond, maar ook met Maan de Steenwinkel en zijn secretaresse vreemdgegaan, onthulde Henny Huisman vorig jaar. Maar dat is niet alles. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor”, zei hij. De uitspraken zorgden voor behoorlijk wat woede bij Marco. Toch dreigt Henny met meer onthullingen te komen in zijn nieuwe biografie.

‘Iedereen wist het’

Henny heeft geen spijt van zijn uitspraken, zegt hij nu. “Nee, ik heb nergens spijt van. Het is ook een beetje uit z’n verband gerukt allemaal. Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was. Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje overjokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was.”

Dat was helemaal niet zo, zegt Henny. “Toen kwamen er nog meer namen naar boven en iedereen had het over die namen. Ik heb ook iets gehoord over een vrouw waarmee hij zou zijn geweest bij Warchild, het goede doel waarvoor hij zich inzet.”

Geen Marco-papa

Veel mensen vinden dat Henny zijn oud-pupil (Marco werd bekend door een tv-show van Henny) in bescherming zou moeten nemen, maar dat vindt hij zelf niet. “Dan denken mensen: Marco is begonnen bij Henny, daar moet Henny als een soort vader over waken. Maar het is natuurlijk onzin dat ik me daarmee zou bemoeien. Hij moet dat zelf weten.”

“Het is niet leuk, maar het is wel zo. Ik vind het wel een beetje een storm in een glas water. Maar van wat ik heb gezegd, heb ik geen spijt. Ik heb die dingen gezegd op een moment dat bijna iedereen in het wereldje het wel wist. Hooguit zou je kunnen denken: ik had beter mijn mond kunnen houden omdat het zo werd opgeblazen.”

Ze hebben elkaar niet meer gesproken. “Nee. En dat laten we ook zo.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen